בעלי אמר לי שאני לא יוזמת; אתמול יזמתי והוא סירב, מה עובר עליו? נפגעתי...

מליאור בת 25 | כתבה את השאלה ב-26/03/15 בשעה 17:04

שלום, בעלי ואני נשואים 3 שנים, הוא גדול מימני בשנתיים ולפני הנישואים היינו יחד שנתיים. יש לנו ילד בן שנה וחצי. המערכת יחסים שלנו מאוד טובה בדרך כלל.
והסקס מבחינתי מאוד טוב, הוא מספק אותי ממש מכל הבחינות. לפני שבוע הוא דיבר איתי שרק הוא יוזם, רק הוא רוצה. אני כן רוצה, אך לא ראיתי בכך שום בעיה שרק הוא יוזם, זה תמיד היה כך שהוא זה שיוזם והוא זה ששולט בזה...
הבעיה היא שאתמול אחרי שהוא הגיע מהעבודה, (אני לא עובדת), הוא אכל והתקלח, לאחר שהוא יצא מהמקלחת ניסיתי ליזום.. כמו שהוא רצה הריי.. והוא פשוט הזיז אותי ואמר שדי ושאין לו כוח. מאוד נפגעתי. מה הקטע?, עד שעשיתי אתזה זה מה שהוא אומר?, נכנסתי להתקלח ובכיתי שם את נשמתי, אני יודעת, זה טיפשי. אבל כל כך נפגעתי.
אני בטוחה שהוא לא בוגד בי אין סיכוי. אנחנו עושים אתזה לפחות שלוש פעמים בשבוע, ואני ניראת מאוד טוב.
אני פשוט לא מבינה מה עבר עליו אתמול. הוא אמר לי היום ששאלתי, פשוט לא רציתי אני לא מבין מה הבעיה?. מה עובר עליו?!, אני פשוט לא מבינה..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"