ילדים יושבים על החלון וצופים במה שקורה אצלנו, זה בלתי נסבל! מה לעשות?

אדם בן 25 | כתב את השאלה ב-09/04/15 בשעה 16:00

אהלן חבר'ה, צריך התייעצות, אבל לפני זה רקע
שני הבתים הם דירות קרקע עמידר (לשעבר) משותפות שכבר נרכשו לפני המון שנים
הדירה של השכן היא דירה שנמצאת בהשכרה ומדובר במשפחה שהגיע לפני כמה חודשים
מדובר במשפחה בה האמא ממוצע אתיופי והבעל מזרחי ולהם 6 ילדים, כך שיש גם ריח של אוכל אתיופי ,גם מוזיקה ערבית וקריוקי עם החברים של הבעל וגם צעקות של הילדים רבים וכו' - לרוב (בהתאם לשעות), אין עם זה שום בעיה ושיהיו בריאים

הבעיה היא שיש חלון בסלון שלהם שפונה אל החצר הקדמית.. בכל פעם שיש "אירוע" אצלנו: יושבים בחוץ/הדלת של הבית נסגרת/ השער של החצר נפתח - מחכה לנו כיתת כוננות של ילדים אתיופים יושבים על גבי החלון וצופים בהתעניינות. מדובר במצב בלתי נסבל. יש לציין כי החינוך לא שופע ובנוסף לכך לרוב נזרק מהחלון גם כל מיני שטויות של הילדים. ובסוכות האחרון גם נקרעו מהסוכה קישוטים על ידי אותם ילדים. כמובן שהיו צעקות והאמא עצמה גם לא שופעת בחינוך.

בעל הדירה לא מעוניין להגיע לפשרה בנושא אותו חלון. הוא יודע שמדובר בבנייה לא חוקית אך בפועל "לא באשמתו" אם כי מדובר בבית עמידר לשעבר והוא איננו מעוניין להשקיע במה שהוא לא גרם.

יש להוסיף כי הבעל הינו עבריין מוכר בעיר, מוכר במשטרה ועדיין מתעסק בשחור..תליית נעליים, ברזל ומשטחים

מעוניין לשמוע מה אתם הייתם עושים בעניין

עדכון מאדם, שואל השאלה 2015-04-09 17:39:54

אני חייב להוסיף משהו שיושב על ליבי - אין לי משהו נגד האתיופים, הבעיה היא בריח של האוכל שהם מכינים שמתפשט בכל השכונה. ניסיתם פעם לטגן דברים עם בירה? הריח נוראי. מצטער. אבל שוב, זה נסבל וזה לא הנקודה פה. בכל אופן, למי שיש שכנים אתיופים או היה בעבר וודאי מכיר את העניין. שוב, מדובר בשני בתי קרקע צמודים והחלון הגדול שלהם שמשקיף אלינו משלב בתוכו סלון+מטבח

לגבי המשפט "מחכה לנו כיתת כוננות של ילדים אתיופים יושבים על גבי החלון וצופים בהתעניינות" - במקור לא רשמתי ילדים אתיופים, רשמתי אך ורק ילדים. שוב, אני באמת לא רושם ממקום גזעני. נטו אכפת לי מהפרטיות שלי ושל משפחתי

תודה על ההבנה
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "