מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 66012
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

לסבית מבית חרדי; לספר להורים? חוששת שלא אהיה חלק מהמשפחה

דנה בת 20 | כתבה את השאלה ב-10/04/15 בשעה 00:20

היי אני באה מבית חרדי מגיל 15 ידעתי שיש לי משיכה לבנות כבר היתי בזוגיות פעמיים זוגיות שנמשכה בערך כול אחת שנתיים וחצי ואני יודעת שזה מי שאני לפעמיים אני מנסה להדחיק את זה שאני כזו כי אני יודעת שבסביבה שלי זה לא מקובל בכלל . הנושא בכלל לא עולה אף פעם . הבת זוג הראשונה שלי נפרדנו כי שלחו אותה מבית הספר לטיפולי המרה והיא טעונת שזה עזר לה . אני בטוחה שזה משהו שאני לא יכולה לשלוט עלו זה חלק ממני זה לא שאני עושה את זה בכונה אני פשוט נולדתי כה למרות שאני שונאת את עצמי לפעמיים כי אני מרגישה כול כך שונה מחברה שאני חייה בה . אני גם כה ממרגישה כול כך רחוקה ממשפחה במיוחד מאמא שהיא לא יודעת עלי כלום מה עובר עלי ואני ממש רוצה שהם היו שם בשבילי בתור הורים ואני יודעת שאין מה לדבר על זה בכלל אין סיכוי שהם תמכו בי ויקבלו אותי אבל כבר התרגלתי להסתיר מהם הכול .אבל לא מי מזמן צצה בעייה חדשה . כיום אני בת 20 (רווקה )ההורים ממש לוחצים שאני יצא לשידוכים( ההורים כמובן לא יודעים בכלל שהיתי בזוגיות )
לא יודעת איך להסביר להם שאני לא נמשכת לבנים אני כמעט בטוחה שאני המצא את עצמי מחוץ למשפחה לא יודעת מה לעשות אם לספר להם או להדחיק ולצאת לשדוכים ולנסות למרות שאני בטוחה שאני לא נמשכת לבנים
תודה מראש לקוראים

עדכון מדנה, שואלת השאלה 2015-04-11 23:28:46

תודה לכולם על העצות
אני עדיין חוששת שאני יזרק מהבית לרחוב.
איך בכלל מספרים דבר כזה להורים? אני ממש מפחדת מהתגובה שלהם. אני מפחדת שהם התביישו בי. הרי ברור שהם התביישו בי. שווה לי באמת להיכנס לבלאגן הזה?
שמור עדכון

לספר להורים שאני לסבית

כן
 
156
לא
 
39
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (31) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות