אני בת 16 , אבל אני מרגישה כאילו אני בת 18.
יש לי בעיות עם עצמי בכל המובנים מגיל קטן והתבגרתי ממש מהר והתובנות שלי מהחיים מורכבות מאוד , אולי בגלל זה אני כל כך חושקת בחבר ובסקס ובתשוקה , כי אני בוגרת .
אני צופה בפורנו ומאוננת אבל לא מרגישה מסופקת.
לאחרונה קראתי ספר שיש בו ארוטיקה .
בספר היו הרבה תיאורים והמון דברים שריגשו אותי. אני מפחדת שקריאה על הדברים האלה ואוננות תגרום לי להרגיש לא מסופקת ברגע האמיתי , כשאני אעשה סקס בפעם הראשונה.
וחוץ מזה כפי שציינתי קודם יש לי בעיות עם עצמי , אחת הבעיות היא דימוי עצמי נמוך וחוסר בטחון לגבי המראה שלי , ואני חוששת שאיבוד הביתולים לא יעמוד על הפרק אף פעם בגלל איך שאני נראית . וברצינות אני לא אומרת את זה רק בגלל הדימוי העצמי הנמוך שלי אני באמת שמנה אבל אני לא מכוערת ,אני סובלת מהשמנת יתר ומעודף משקל . אני כל החיים סבלתי מזה ועכשיו אני מפחדת ששום דבר מהפנטזיות שלי לא יקרו . ויש לי מספר שאלות, איך לגרום לזה לקרות ? איך לגרום לזה שיהיה לי חבר או מישהו שמתעניין בי ? ושאלה שתמיד מסקרנת אותי איך נשים מלאות או שמנות מרגישות בנוח להיות ערומות ליד גברים ?
אני באמת מסוקרנת ותוהה מתי זה יגיע ואני גם מפחדת מזה .
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025