זוגיות זוגיות
 
שאלה 66729
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

היא שלחה לי הודעה ואמרה שזה נגמר ולא רואה עתיד בטוח, היא מושפעת מההורים והחברות?

מתנאל בן 25 | כתב את השאלה ב-14/04/15 בשעה 17:10

היי.לפני שאני אתחיל אני אשח שתיכנסו ותקראו את הפוסט הקודם ככה הכל יהיה יותר ברור
https://www.askpeople.co.il/question/66414

אחרי שקראתם והבנתם אני ישתף את מה שקרה אחרי ההפקה שלנו.אני ממש על סף שיברון והמוח שלי לא מפסיק לעבוד.כל כך קשה לי עם המצב הזה שאני חייב עצה של בעל ניסיון שיכיוון אותי במקצת ויעזור לי.אני אתחיל.

כמו שאמרתי אני לא חזור על הפוסט הקודם.לקחנו הפסקה של יומיים בערך.עד אתמול.פיתאום אני מקבל מימנה הודעת SMS .שבו כתוב שבמחינתה זה נגמר בטענה שהיא לא רוצה לפגוע בי והיא לא רואה בנינו עתיד משותף(אני ירחיב על זה אחר כך בנוגע לעתיד המשותף)
אני כמובן נורא נפגעתי מיזה שהיא עשתה את זה בהודעה ולא בפגישה כמו שצריך או אפילו בפלאפון.נורא נפגעתי.ניסיתי להתקשר אלייה והיא אמרה שהיא במצב נורא ושהיא לא יכולה לדבר כרגע.שהיא תחזור אליי.היא חזרה אליי כעבור כמה דקות.זו הייתה שיחה נורא נורא ארוכה וקשה שהתבהרו שם עוד כמה הבטים ותהיות לגבי הקשר הזה.וגילינו עוד "מינוסים" עם אפשר לקרוא לזה ככה.דבר ראשון היא לא הפסיקה לבכות.בכי ממש ממש חזק.והיא לא הפסיקה לטעון שהיא עשתה את זה כי היא פחדה לפגוע בי ושהיא לא רואה עתיד כמו שאני רואה.ושעם עוד שלושה ארבעה חודשים הקשר הזה יימשך והמצב לא השתנה אני עוד יותר ייפגע.
אוקיי...עכשיו אני יסביר על ה"עתיד" הזה שדיברתי עליו.היא חשבה כשאמרתי עתיד התכוונתי לזה שאני רואה אותה בתור אישתי לעתיד ואם ילדיי.והיא לא רואה את זה כרגע.וזה מה שהלחיץ אותה.אז אמרתי והסברתי לה שלא ראיתי את זה ככה.שאני כן שואף לזה ושאני לא סתם איתך אבל בינתיים המטרה שלי בקשר הזה זה לחזק אותו ולייצור אמון וכנות.
אחרי שאמרתי לה את זה הכל שוב פעם התבלגן והכל ניהיה יותר מסובך.
אני גם יוסיף שאני הרגשתי מצידה שכל פעם שאני מנסה לקרב אותנו בחזרה היא מנסה למצוא עוד "משהו לא טוב בקשר שלנו" בטענה שאולי אני ייפגע.או שהיא תיפגע.
בנוסף לזה היא בחורה שמאוד אוהבת את המשפחה שלה.ואני קצת קשה לי להפתח למשפחה שלה.וזה נורא מפריעה לה. והיא תמיד עושה לי השוואות כאלה של "הנה תיראה אותי איך נפתחתי למשפחה שלך ואתה עדיין לא" משהו כזה.היא תמיד מנסה להשוות בנינו כאילו אנחנו בתחרות.היא לא תמיד תומכת ומקשיבה לי.
גיליתי בין השאר שההורים שלה חושבים שאנחנו לא מתאימים.וזה נורא מערער אותה.
ושהחברות שלה חושבות ככה.
ובנוסף לזה אמרו לה שמאז שהיא איתי היא השתנה. כנראה טיפה לרעה.לא יודע איך לפרש את המשפט הזה.
אני נורא נורא אוהב אותה. אבל אני מרגיש שאנחנו קצת שונים. העם אפשר לקיים קשר זוגי עם שוני כל גדול? מה עם ההורים שלה? זה בסדר שהם חשבו כך? העם היא מושפעת מהם לרעה?
מה לעשות? עזרה בבקשה !

לנסות איתה שוב למרות כל הקשיים?

כן
 
2
לא
 
34
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (9) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות