מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 76345
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

מתעצבנת כשאני רואה כאן באתר יהודיות שהולכות עם ערבים! גזענות?

נועה בת 16 | כתבה את השאלה ב-21/06/15 בשעה 15:47

שלום

אני די הרבה כאן באתר, מעניין אותי לקרוא על בעיות של אנשים ואם יש לי איך לייעץ אני תמיד כותבת עצה.
כבר כמה פעמים שאני נתקלת כאן בשאלות שקשורות ביהודיה שכותבת משהו על אהובה הערבי. כל מיני שאלות, לא תמיד זה על "איך זה נראה בעינכם?" אבל מהשאלה אתה מבין שמדובר ביהודיה שיוצאת עם ערבי וזה פשוט מטריף אותי!
בעיקר כי לפני שנה פחות או יותר מאוד עניין אותי הנושא הזה ופשוט ישבתי לראות סירטונים, סרטים וכתבות על בנות יהודיות שהלכו עם ערבים, לא תמיד הוא קנה אותן במתנות או כל מה שלרוב מספרים אבל אולי הדיבור שלהם או זה שבהתחלה הם אומרים "לא אכפת לי אם תתאסלמי" ואחרי החתונה היהודיה הזאת פשוט עוברת גיהינום גם מצידו וגם מצד המשפחה שלו שאף פעם לא יקבלו אותה.

מה הקטע הזה? ללכת עם ערבי? אנחנו עם אחד ויש מאיתנו כל כך הרבה למה לחפש במקומות שלא בשבילנו?

אני מודעת לזה שיש ערבים טובי לב וכמובן לא כולם נגדנו וכו', גם לפני כמה חודשים הייתי במסיבה והכרתי שם נער ערבי, ידיד של חברה שלי מהשכבה שלה, אין לו מבטא והוא לא מתלבש כמו ערבי אבל הוא לא מסתיר את היותו ערבי. כולם בשכבה שלו חברים שלו, אוהבים אותו ולא מתנהגים אליו כשונה כי הוא פשוט חברותי. הוא ניסה להתחיל איתי וכבר מההתחלה אמרתי לו שאין לי שום בעיה שנהיה ידידים אבל מאוד חשוב לי שהבן זוג שלי יהיה יהודי. אני נמשכתי אליו, לא אומרת שלא כי הוא היה נער מאוד נאה. אבל בשבילי זה פשוט גבול אדום.

בכל מקרה, זה נראה לכם גזענות? הדרך חשיבה שלי? זה שאני חושבת שיהודיות וערבים אין דבר כזה "לגיטימי". לא יודעת, אולי תגידו שאני קטנה מידי בשביל להבין. מה אתם חושבים?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (9) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות