תיירות ונופש תיירות ונופש
 
שאלה 79219
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

איפה אשפר לעשות טיול בארץ? מה כדאי לראות?

סטונדט זקן בן 28 | כתב את השאלה ב-09/07/15 בשעה 21:48

שלום, אני סטודנט (קרי אין כסף, אין רכב, אין עבודה...) ומשהו כמו עוד חדש יהיה לי שבוע "לנקות את הראש": שבוע שבו אני לא מתכוון לעשות שום מטלה אקדמאית.

אני מתכוון לחרוג ממנהגי לשבת בבית מול המסך ובמקום זה לראות מקומות. אין לי לא זמן ולא כסף לנסוע לחו"ל (זה להתארגן מלא ואני לא רוצה גם). אבל בארץ- אולי יש מה לראות.

מראש אני אכתוב דברים שלא מעניינים אותי: אני לא רוצה להיות זרוק בחוף היום באילת (משעמם את החיים), לא בא לי לשחות בברכה עירונית, כנרת או ים. פשוט לא עושה את זה. טיול רגלי עם גיחה: תודה, לא. אני לא במסע כמותה ללכת כל היום בשמש.

מה שיש לי כבר בתוכנית זה: מוזאון ישראל בירשליים. חושב גם על מיני ישראל ואולי מוזאון טנקים בלטרון. יש לכם עוד רעיונות? אני עושה את הטיול לבד, מתגורר בתל אביב, אבל יכול לישון בקריות אצל ההורים שלי.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "תיירות ונופש"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות