מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 7928
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

יש לי הפרעות אכילה ואין לי למי לפנות!

יעל בת 17 | כתבה את השאלה ב-01/06/13 בשעה 20:39

בבקשה תעזרו לי!!!
ברגע שאני לבד בבית, מתחילה הבעיה. התקפי אכילה והתמלאות עד הרגשה של "התפוצצות".
בולמוסים לצערי הפכו לשגרה יומית.
הבעיה היא שמבחינה חיצונית לא רואים, המשקל שלי תקין, הבעיה היא פסיכולוגית נטו, בצורה קשה, ההתעסקות המוגזמת והאובססיה כלפי האוכל.
מקודם קראתי סממנים להפרעות אכילה ופשוט בכיתי. פשוט הזדהיתי עם כל מילה ומילה. חשבתי שאני אזהה את המצב לפני שיהיה מאוחר מידי. טעיתי. רק עכשיו נפל לי האסימון שאני בתוך זה. והמצב שלי הרבה יותר חמור ממה שחשבתי.
ההתנהגות שלי כוללת: אובססיה כפייתית לאוכל, אכילה בסתר, החבאת אוכל, סירוב לאכול ליד אנשים, אכילה חוזרת של כמויות גדולות של מזון תוך איבוד שליטה, לפעמים הקאות, צומות, עלייה וירידה ללא הפסקה במשקל, לעיסה חוזרת אובססיבית של האוכל לפני בליעתו, התבודדות, התרחקות מהחברה, הסתגרות, ערך עצמי הולך ויורד, הימנעות ממפגשים חברתיים, היעדרויות מביה"ס (לא רוצה שאף אחד יראה אותי), התפרצויות כעס, חוסר סבלנות, מצבי רוח משתנים, ירידה בלימודים, ירידה בריכוז, הרגשת גועל עצמי, צפייה של שעות בתמונות של נשים רזות ושמנות, השוואות, ביקורת מוגזמת כלפי אחרים, והרשימה עוד ארוכה.

אני חייבת לדבר עם מישהו דחוף אני במצוקה. לפנות להורים או אחים או חברים לא בא בחשבון בכלל! גם מבושה, וגם כי הם ינסו לעזור בדרכים לא יעילות!
אני צריכה בדחיפות לדבר עם מישהו שבמבין בדברים האלה ולא רק יגיד לי "יש לך בעיה" "את לא אוכלת כלום" "את תהפכי לאנורקסית" וינסה להאכיל אותי כי זה לא עוזר. זאת בכלל לא הבעיה, הבעיה היא במוח, במחשבה.
אני לא יכולה ללכת לפסיכולוג כי לבד אני לא יכולה, וגם אין לי כסף.

השאלה שלי היא האם יש מישהו שאפשר לפנות אליו באינטרנט?? מישהו לדבר איתו שמבין בזה?? אני חייבת לדבר על זה עם מישהו דחוף, המצב שלי רק הולך ומתדרדר.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות