עברתי הטרדה מינית, האם זה יבריח בנים מלהיות איתי?

יוליה בת 17 | כתבה את השאלה ב-16/06/13 בשעה 23:59

שלום לכם
אני מאוד מקווה לקבל תשובות ממכם, כי אין מקום אחר ששם יוכלו לענות לי.
אני יתחיל ממה שקרה, כשהייתי בת 16 שנה שעברה, בבית הספר עברתי הטרדה מאיזה ילד שתמיד אמר לי שלום ושאל מה נשמע וזהו. זה היה כמה חודשים, עד שבאחד ההפסקות בזמן שהייתי איתו באותו ספסל בהפסקה, הוא אמר לי "את יכולה לבוא איתי לשם, אני רוצה לדבר איתך" הסכמתי עם התמימות שלי. הוא לא היה נראה חשוד, כולם מכירים אותו בבצפר הספר והוא סוג של חברמן לכולם. מרוב שאני תמימה לא שאלתי למה ואיך פשוט שתקתי והלכתי אחריו, נכנסנו לכיתה שאף אחד לא נכנס אליה, והוא סגר את הדלת והתקדם אלי. הוא התחיל לחבק אותי וניסה לגעת לי בחזה.
הצלחתי לדחוף אותו ממני ולברוח מהכיתה. אני זוכרת שרעדתי במשך כל היום, ובוקשי יכולתי לנשום בגלל הדפיקות לב החזקות שהיו לי.
אחרי המקרה הזה אני לא מסוגלת להיות עם בנים לבד, אני ממש מפחדת ולחוצה.
ובזמן שאני מכירה מישהו ומספרת לו על ההטרדה הוא ישר מפסיק לדבר איתי.
אני לא מבינה למה זה קורה, הרי אני ברוך ה' בתולה, הוא לא אנס אותי
אז מה גורם לבנים לברוח ממני ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"