בין הסדינים בין הסדינים
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

אני בן 27 בתול עד כמה אני פתטי? מה לעשות האם לנצל הזדמנות עם ידידה?

ר בן 27 | כתב את השאלה ב-22/09/15 בשעה 16:28

חברים שלום לכולם
אני ר' אני בן 27 אני לא יודע מה הבעיה שלי או איפה היא מתחילה או ממה?
אני נראה סביר בואו נגיד לא אוהב להרעיף על עצמי תשבוחות אבל אני לא חתיך על וגם לא מכוער בואו נגיד שאני סימפטי. מקבל לא מעט מחמאות אך עדיין ההרגשה העצמית הפנימית לא משתנה אני מנסה לעבוד על עצמי ולהשתנות אם זה במצב הגופני או הנפשי אבל הכל מתקדם לאט ולפעמים נתקע.
הקשרים שהיו לי עד היום נגמרו די מהר כך שלא הגעתי למצב של סקס מלא רק משחקים מסביב. כל בחורה שאני מרגיש לנכון להתוודות כמו מטומטם אני נפגע מהצחוק והחוסר אמון שלהם בעובדה שלא יצא לי להתנסות.
" מצטער אבל קשה לי לפני הסקס משהו בי אומר תידע אותה שאתה חסר נסיון כדי שלא תתאכזב ממך" עכשיו אני יודע שלבחורה בגיל הזה להיות בתולה זה טוב זה שומר על כבודה ועלייה ונותן יותר חשק לגבר אבל מה בנוגע אלינו הגברים עד כמה אני פתטי ? והאם זה יכול להקשות עליי עוד יותר בלהתקדם בחיים?
לפני חודשיים היתי בסיטואציה קצת מביכה אפשר לומר. היתי בחתונה של חבר קרוב ושתינו שמחנו השתכרנו. יצא שהיתי כל כך שיכור שידידה מאוד טובה שלי לא נתנה לי לישון באוטו ולא לנהוג וגררה אותי אלייה. מפה לשם היא מכירה את בעייתי והעלו כמה נושאי שיחה בינינו מה שמשום מה גרם לנו להכנס לויכוח והתערבות שהפסדתי והיא גרמה לי להתפשט מולה. לא ראיתי אותה בחיים ככה מסתכלת עליי כשהיתי ערום וגם היא אמרה לי שהיא מבינה למה בנות אחרות לא מאמינות לי שאני בתול.
עניין גודל האיבר הגדול מהנורמה כבר הובהר לי ואני לא מבין מה האישו בזה אבל שיהיה. מה שהטריד אותי לא יודע אם נכון לומר ככה זה שהיא הציעה לי לאבד בתולים איתה לא יודע מאיפה זה הגיע ואיך הגענו למצב בו היא ערומה ואנחנו מתמזמזים . התעשתתי על עצמי מתי ביקשתי סליחה והלכתי. העניין שהיא שיש לה מישהו והיא נצנה לי להבין ואמרה לי שההצעה שלה פתוחה ובתוקף ורואה שמפגשינו נוטים להיות מעט יותר מיניים לאחרונה והיא יושבת בחיכי או על ברכיי הרבה מבעבר.
מה אני עושה אני לא יודע ?

עדכון מר, שואל השאלה 2015-09-24 05:36:29

קודם כל מצטער שלא עניתי לחלק מהתגובות סליחה אבל הן פשוט מקוממות ומעצבנות.
עדכון קטן לבחורה היה חבר לא משהוא שאני מכיר אבל הוא כן התחבר למעגל החברים שלנו וואלה בחור טוב נראה. אחרי כיפור אחרי לבטים ארוכים החלטתי לא לעשות דבר בעניין ולשחרר. הבחורה קיבלה טבעת הערב. תודה לאל שלא עשיתי דבר אבל הידידות שלי איתה הסתיימה!
שמור עדכון

מה לעשות האם להמתין או להתנסות אם הידידה שלי ?

תמתין הבחורה הבאה תגיע בקרוב
 
30
תנצל את ההזדמנות אם הידידה
 
156
הפרוט שלי בהודעה
 
6
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (14) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות