מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 90528
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

מרגישה שאני מתאהבת בידיד הכי טוב , בטוחה שהוא לא מרגיש אותו דבר ומפחדת שזה ירחיק

In love? בת 17 | כתבה את השאלה ב-24/09/15 בשעה 19:04

שלום גולשי אסקפיפל יקרים:)
אני לא אציג את עצמי מחשש שיזהו אותי (כי גם חברה שלי גולשת באתר) אבל אני רק אציין שאני בקרוב בת 17 ושאני בכיתה יא.
כפי שציינתי בכותרת השאלה אני מרגישה שאני מתחילה להתאהב בידיד הכי טוב שלי (שזה ממש מתכון לאסון), אין לי הרבה חברים.. יש לי גג 4 חברים ולא מעבר. הוא אחד מהחברים הכי טובים שלי, ואני יודעת שזה לא ילך בינינו כי הוא בטח לא מרגיש אותו דבר.. אני לא יודעת אם זו באמת התאהבות או שאני סתם מבולבלת... האקס שלי עדיין לא יצא לי לגמרי מהראש (נפרדנו לפני בערך ארבעה חודשים). אני לא יודעת אם זה כזה פרט הכרחי, אבל בכל זאת ציינתי שיהיה.

הידיד הזה, לומד איתי באותה כיתה, הוא ממש חכם, הוא תמיד מגן עליי ותמיד בשבילי, הוא נראה ממש טוב והוא דמות שקל להתאהב בה. אני מפחדת שאני באמת אתחיל להתאהב בו כי זה ממש ממש לא מתאים, גם כי אנחנו בכיתה יא וצריכים להתרכז בבגרויות כרגע, וגם כי יש סביבו כל כך הרבה בנות, יש לו גם הרבה סטוצים (שזה דוחה אותי אבל אני יכולה להבין את הצרכים שלו כגבר) ואני בטוחה שהוא ממש לא בראש שלי, ושאני אומרת ׳לא בראש שלי׳ אני מתכוונת- לא מרגיש כמוני. הוא עכשיו בראש של להינות, לנצל את הגיל, לצאת ולא להיות כבול עם חברה. חוץ מזה שאין מצב לעולם שנהיה יחד.

אני אסכם ואומר שאני ממש חוששת להתאהב בו, ושאני לא רוצה להתרחק ממנו כי כיף לי איתו והוא עושה לי טוב. להגיד לו שאני מרגישה משהו לא בא בחשבון, כי זה יכול ליצור מצב לא נעים ולהרחיק בינינו.

אסור לי שאף אחד ידע על זה, אולי זה סתם בגדר מחשבה ואני לא מתאהבת בו ולא כלום.. אבל אני צריכה אישור לזה.
אולי הפיתרון הוא להכיר בנים?
מה לעשות? אני משתגעת....

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות