אני לבד בארץ ונמצאת בתקופה הכי מבולבלת בחיים, שווה לעזוב את הצפון ולעבור למרכז?

מיטל וקניןר בת 21 | כתבה את השאלה ב-06/10/15 בשעה 11:22

שלום לכולם, אני מיטל בת 21, גרה לבד בישראל, סיימתי את הצבא, אני גרה בצפון ואני לא מוצאת עת עצמי כאן, אין עבודות, אין פרנסה, אין התאמה, אין התקדמות ואין שום התפתחות, נכון שאני צעירה ואין לי תואר, אבל התבגרתי בגיל צעיר מאוד כשנשארתי לבד, עברתי את השירות הצבאי שלי לגמריי לבד, ללא עזרה של אף אחד, כיום אני מרגישה שיש לי כישרון בכמה תחומים, אני חכמה, יודעת להסתדר ואני די עצמאית, אני והבן זוג שלי רוצים לעבוד למרכז, לא יודעים בדיוק לאיזור עיר אבל יש כבר כיוון, השאלה שלי האם הייתם במקומי הייתם עושים את הצעד הזה ועוברים למרכז? מבחינתי מרכז זה חו״ל בשבילי, הפעמים המעטות שהייתי שם גרמו לי להבין שהכל שם מתפתח, יש מגוון עבודות, מרכז זה סובב סביב ערים עם מלא חיים ואופציות להתקדם ולעבוד ולחיות, למרות שיש גם צד שלילי למרכז, למשל כל מה שאנחנו רואים בחדשות כיום, יש המון סיכון בלעבור ל״עיר הגדולה״ כמו שאומרים, אבל תאכלס כל החיים הם סיכון, והאם שווה לנו לעבור ? אני לא מפחדת מעבודה יתרה ואני לא עצלנית, אני יודעת מהבחינה הזו אני יהפוך את כל המרכז ואמצא עבודה, אנחנו פשוט חוששים שאולי לא נסתדר עם המחייה כי בכל זאת נורא יקר שם, והחששות האלו לא עוזבות אותי ואין לי את כל הזמן שבעולם כדי לחשוב ולחשוב, אני אשמח אם תייעצו, תרשמו, תעזרו לי להגיע להחלטה, אני לא פעם נמצאת באתר הזה כדי לקרוא מה שאתם רושמים פה, אבל זו פעם ראשונה שאני כותבת כאן גם אם זה לשאול שאלה וגם אם זה לענות... אני ממש אשמח לקרוא ולשמוע את דעתכם, תודה מראש, מיטל .

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "