טראומה מסטוץ ומרגישה רגשות אשם, איך להתגבר?

מורין בת 27 | כתבה את השאלה ב-24/10/15 בשעה 23:31

אני מרגישה רע עם עצמי אחרי שעשיתי סטוץ זול..
לא מצליחה להתגבר על זה,כל פעם שאני נזכרת בזה אני פשוט נגעלת מעצמי.
אני הבחורה הכי זוגית בעולם וסטוצים הכי לא מדבר אלי...זה כ"כ קר ומרוחק
אבל באותה תקופה שזה קרה (לפני שנה בערך) הייתי במצב לא פשוט והרגשתי מאוד בודדה.
התגעגעתי למגע..התגעגעתי לליטוף...אני הגעתי למצב ששכחתי מה זה בכלל.
התחלתי לדבר עם מישהו בערך שבוע-שבועיים..ושנינו רצינו כמובן דבר אחד משותף וזרמנו על זה שאני אבוא אליו.
אני הגעתי לדירה שלו,כל הדרך לשם צבטתי את עצמי כדי להאמין לי שאני באמת עושה את זה.. (כי אף פעם לא עשיתי את זה !) ניסיתי לשכנע את עצמי שאני עושה משהו מאוד נכון ושאני זקוקה לזה..
גם חברה שלי מאוד דחפה אותי לזה (לא שחלילה אני מאשימה אותה)
אני מאשימה אך ורק אותי. אבל היא נתנה לי סוג של ביטחון שבעצם הוריד לי את הביטחון בסופו של דבר.
אז איך שהגעתי לדירה, הבחור ישר רצה "להיכנס לעניינים" וביקש שאמצוץ לו..
אני הרגשתי מאוד לא נעים,ישר על ההתחלה.
הוא לא נגע,לא נישק, לא החמיא לי על כלום וזה לא יצר לי משיכה אצלו..
לא היה סבלני,לא עינג אותי..היתה נקודה שפשוט רציתי ללכת והוא שיכנע אותי להישאר..נשארתי כי הייתי נואשת למגע..
הסקס היה גרוע,הוא גמר אחרי שניה.. וכל המפגש הזה בכלל יצר אצלי חוויה מאוד טראומטית.
אני מתביישת להגיד את זה על עצמי אבל אני מרגישה כמו זונה,
באה,מתפשטת והולכת.
יצאתי מהדירה שלו בוכה,כועסת על עצמי שעשיתי את זה והרגשתי עוד יותר בודדה וחסרת ביטחון.
עד היום, הלילה הזה לא עוזב אותי..אין לי עם מי לדבר על זה.
אני חייבת לומר שאני לא כזאת,פשוט לא..אני מאלה שתמיד היו לה חברים לטווח ארוך,שלא ידעה מה זה המושג הזה סטוץ..ופשוט רצתה לנסות..

:(
בבקשה אל תשפטו אותי, אני גם ככה מרגישה רע עם זה..בבקשה...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"