חרמנית באופן שמציק! יש עוד בנות כמוני? מה נסגר?

Sexlover בת 23 | כתבה את השאלה ב-24/10/15 בשעה 21:34

טוב אז גיל 18 -20 באמת אחלה תקופה .. אני בנאדם מאוד מיני , היו לי כמה סטוצים באמת שווים ואין יום שלא עשיתי כמה פעמים סקס ! (עם אותו בחור שיצאתי באותה תקופה כן ? שלא תחשבו אחרת)
אני מתחרמנת בקלות וחולת חולת סקס..
הבעיה היא .. שעכשיו אני מאוד מתאמצת לא לעשות סקס ולא עשיתי כבר למעלה מחצי שנה ! וזה פשוט וואו אין דברים כאלה ! שואלים למה ? כי יש לי ילד מהאקס שלי סיפור ארוך כן עמדנו להתחתן וכו וכו... וכרגע אני ממש רוצה זוגיות שתוביל למערכת יחסים אמיתית ואוהבת ולא סתם אהבה מטורפת כמו שאני חוויתי לפני .. אז לקחתי על עצמי לא לשכב עד שאמצא .. אז אני פשוט מתחרפננננת! אני חייבת לאונן כדי להרגע. ובעבודה זה תוקף אותי ואני חייבת לזוז ללכת כי זה ממש מטריד ..אני מסתכלת על כל שהגבר ברחוב מלמטה לאמצע ואני מממ.. זה בעסה.. יש עוד בנות כמוני ? מה נסגר ? מה אפשר לעשות ? יש עצות מישהו ? רוצה לשלוט בזה ! למה זה קורה..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"