הייתי מקודם בחטיבה מכתה ז מדהימה.מורות?מדהימות,זרמות כיפיות,נחמדות יפות הכל!מלמדות מעולה גם בתיכון.בקלות מוצאים 100 הכל חיובי בבצפר באים בהרגשה כיפית.
ילדים?קל מאוד להתחבר אליהם.!הכל מגובש
היתי מבין המקובלות בשכבה עם המון ידידים ביום בהיר אחד אמאשלי החלטה שזהו!נמאס לה.היא העבירה אותי לבצפר עם כל המגעילים,שהכל חבורות.לא באתי 4 ימים לבצפר כי לא הסתדרתי המנהלת התחלה לצרוח עלי מבלי לנסות להבין אפילו.שלפה אני לא שייכת.נהזמינה לי קבסית שהרסה לי תחיים פשוט!
ממאי 2015
(עברתי ב1.4 לפני חצי שנה בערך וסבלתי קשות היתי ממש צבועה והשגתי 7 חברות" אבל ב22.10.15 הכל התפוצץ בגלל ילדה שסכסה ביני בינן שאני מעשנת ושותה.והכל נגמר!)
אני עד עכשיו מתגעגעת בטירוף ומפנטזת לחזור הקבסית שואת אותי שאלות הזויות. ובכלל חושבים שישלי בעיה חברתית שנאי בטלפון כל יום/בוכה/מבריזה הציונים ירדו.נשארו לי ברוך השם כל החברים וחבורת מבצפר קודם והכרתי מעוד בצפר חברה אחת.
.ואנחנו נפגשים 3 פעמים בשבוע/2 פעמים נכון לעכשיו בגלל דקירות/גשמים. אני אולי הולכת לתיכון אחר איתם התחננפתי בפני אבא שלי והוא הסכים אבל אמא לא!)עכשיו היא אומרת שידעה שעשתה טעות. אבל מה?אי אפשר להחזיר גלגל אחורה!
המורים פה זוועה.התלמידים יותר.רק שמעו מאיזה בצפר עברתי של ערסים ופרחות ישר אפחד אל התקרב אלי! והבנות שכן התקרבו בשביל לנצל אותי והרגשתי אתזה.יצאתי המון כל חצי שנה הזאת איתם אבל הן ריכלו וסכסכו.
אני נואשת ובאלי באמת לעוף מפה אני בסיוט מתמשך המצב שלי החברתי על הפנים ונפשי מדרדר.מה נותר לי?אני בוכה פה למרות שישלי חברות מחטיבות אחרות אבל פה זה סיוט
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות