מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 96801
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

עברתי לארצות הברית: איך להכיר חברים? איך לדבר עם אמריקאים ומה להגיד?

מיכליי בת 14 | כתבה את השאלה ב-12/11/15 בשעה 12:43

היייייי
אז עברתי לארצות הברית
וקשה לי עם האנגלית אבל שורדים.
הבעיה היא שיש לי חברים אבל בקושי והם דוברי עברית ויהודים. אני רוצה
לצאת מהמעגל הזה של ה-רק יהודים, אני רוצה להכיר אמריקאים ולדבר עם אנשים. הבעיה היא שהאנגלית שלי לא מושלמת, למרות שכולם אומרים שהאנגלית שלי ממש טובה. אני מרגישה מאוד לבד בבית ספר. וזה לא כיתה אחת , אני הולכת משיעור לשיעור אז מאוד קשה לי להכיר את הילדים.
אמריקאים מאוד שונים,גם במנטליות וגם בתרבות. לא אכפת להם מאחרים במיוחד, ואצלי שומעים את המבטא מאוד אז הם מתייחסים אלי כאילו אני מטומטמת. אני מחייכת הרבה ומצחקק ומתלבשת יפה, תמיד מטופחת. אני לא מעליבה או מתעלמת מאנשים בכוונה. אני לא יודעת איך להכיר ילדים. איך להתחיל לדבר איתם ? איך לאזור את אומץ? ולא רק היי... מה לעשות?

נ.ב. יש איזה יד שאני קצת מחבבת . כאילו אני תמיד מחייכת ואמרת בלחש היי, וצוחקת שיש בדיחות ואני רוצה לדבר איתו, יש לי כבר מה להגיד לו, כי נראלי קוראים לו מאליק או משהות לא הבנתי אבל כולם קוראים לו בשם אחר, ובגלל שאני יודעת ערבית קצת ממש קצת אז מאליק זה מלך, ורציתי להגיד לו את זה. ואנחנו גם ביחד בהסעה ואני מנסה לשבת לידו אבל לא הייתה לי הזדמנות.
אבל אני מפחדת לגשת, מפחדת לדבר, מפחדת לפתוח את הפה.
מה לעשות

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות