יותר מדי רגישה, וזה מפריע לי נורא לאורח החיים... מה לעשות?

אנונימית בת 19 | כתבה את השאלה ב-19/11/15 בשעה 18:30

שלום. אני בחורה באמת מאוד רגישה כשזה נוגע לאנשים שאני אוהבת ושאני מפחדת לאבד.
אני מסוגלת לחשוב על מילה אחת שאמרו לי (למרות שזה יכול להיות לגמרי משהו שטותי ולא שווה שאני אתעסק בו ואדאג בגלל זה), כל היום, ופשוט כל היום אני מרגישה שאני מודאגת, ואין לי שקט נפשי.. לא באלי לאכול, לא באלי לשתות.. לא מסוגלת לעבוד, כלום, פשוט שום דבר. ואני לא מוצאת לעצמי מנוחה. זה משהו שכמובן מוציא ממני את הכוחות ואת האנרגיות, וזה פשוט מחליש אותי.. עד כדי כך שאני מפחדת אפילו לחלות במשהו בגלל זה.
אני מבינה עם הראש שזה לא אמור להיות ככה ולא בסדר, במיוחד כשהאדם השני לא טורח בכלל לחשוב על זה.. אבל כזו אני. בשמחה הייתי משנה את זה, אבל איך? אין לי מושג איך..
אתם מסוגלים לדמיין איך זה כל הזמן להרגיש דאגה, ואי שקט בנפש, עד שהאדם הנכון יגיד משהו אחר, ירגיע במילה אחרת.. זה קשה מאוד, וזה מפריע לי לנהל אורח חיים נורמטיבי. אני לא מסוגלת להסתיר את הכאב ואת הדאגה שאני חשה, אני בכלל לא מסוגלת לתפקד כשזה קורה.. אז בבקשה תסבירו לי, איך להפסיק להיות רגישה כזו? איך ללמוד לא לקחת כל דבר ללב ולראש ולא להתייחס ברצינות לכל מילה וכל דבר? ללכת לפסיכולוג עכשיו לא אפשרות..

האם יש עוד אנשים שמזדהים איתי או שאני היחידה?

יש עוד אנשים בדיוק כמוך

אין כאלה, כל אחד מתישהו דואג בגלל משהו, אבל את מגזימה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"