קרוב משפחה אנס אותי במשך כמה שנים הייתי קטינה ועבד המין שלו . הסכמתי כי הייתי קטנה ולא ידעתי מה אנחנו עושים וגם פחדתי ממנו כי הוא היה גדול ממני וחשבתי שהוא יתן לי עונש
ועכשיו הכל לאט לאט מתחבר לי אני כועסת בעיקר על עצמי ועל איך שלא סיפרתי למישהו ? עד כמה מפגרת יכולתי להיות ? והשאלה שמטרידה אותי אם זה נחשב אונס או שלא .. כי מצד אחד לא הסכמתי אבל מהצד השני לא התנגדתי .
אני לא יודעת איך להתנהג ולהרגיש כלפי זה , כי שהוא בא לבקר הוא מתנהג כאילו כלום . אני לא יודעת אם הוא שכח מזה אבל אני לא שחכתי .. ואולי דמיינתי ? אולי הוא לא אנס אותי ? אולי הכל סיוט אחד גדול ?
והקטע שאני הכי נגעלת ממנו זה שאני יודעת שבנות מתאבדות בגלל זה ושהן בוכות ויש להן טראומות ולי אין כלום .. מדי פעם בוכה על זה .
אוף אני לא יודעת מה לעשות מה להרגיש וניסתי לפנות ל- 1202 אך אני לא מרגישה בטוחה לדבר שם או בנוח . לא סיפרתי להורים או לאף אחד. . אני פשוט לא יודעת מה לעשות ... :(
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות