היי שלום לכלום..(תוכלו לקראו עד הסוף)
לפני כחודשיים האקסית שלי נפרדה ממני , היינו כארבעה חודשים יחד
היא נפרדה ממני בגלל שהיא לא הרגישה שהיא מספיק מאוהבת והיה לה לחץ בחיים.(לימודים . עבודה ) למרות שהיא באמת רואה בי בתור הגבר הכי מתאים לה.
לפעמים עדיין יש בי תקווה שהיא תשלח הודעה ותרצה לחזור כי תמיד שדיברנו על פרידה היא אמרה שהיא תצטער על זה שניפרד והיא מאוד מפחדת לאבד מישהו כמוני..
אני לא שולח הודעה כי לפני כחודש נסיתי לברר מה דעתה על חזרה והיא אמרה שיש לה לחץ בלימודים והיא מעדיפה שאני יתקדם ויכיר בחורה חדשה (כי היה לה ממש לחץ בלימודים)
(גם לי עכשיו מתחיל להיות לחץ של תקופת מבחנים וגם אני לא כל כך מבין למה אני רוצה אותה ולמה אני עדיין חושב עליה)
אני מאוד רוצה להיקדם ולהכיר מישהי חדשה כי אני אומר אם היא נפרדה ממני זה כבר לא בעיה שלי והיא הפסידה ולא אמור לעניין אותי אם היא תרצה לחזור או לא כבר בעיה שלה לא שלי. (כולם אומרים שהיא הפסידה)
עכשיו יש לי הרבה הצעות מחברים שרוצים להכיר לי בנות שרוצות להכיר אותי.
ואני לא יודע אם עדיין בשל להכיר מישהי חדשה..
האם אפשר לדעת מתי אתה בשל להכניס מישהי חדשה לחיים שלך?
ומה אפשר לעשות כדי להוציא מישהי מהלב והראש שלך.?
ומה הייתם עושים במקומי ביחס לאקסית .?
הקיצר הבנתם כבר שאני מתוסבך מהחיים אבל אשמח לייעוץ ולשמוע מה אתם הייתם עושים..
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות