היי. לאח שלי נקבע פגישה אצל פסיכיאטר צבאי יומיים לפני הגיוס. הוא משובץ להיות נהג משא כבד. הוא הלך לפסיכיאטר אזרחי שכתב שהוא לא כשיר לנהיגה בגלל פוסט טראומה מתאונה מהעבר ושיש לו קשיי הסתגלות קשים וחרדות חברתיות (לא יצא לטיולים ללינה מחוץ לבית ושאין לו חברים וקשה לו להיות מחוץ לבית ללינה). הפסיכיאטר המליצה להתאים פרופיל, לעשות שתי טיפולים שונים, לפסול את השיבוץ הנוכחי. הוא כרגע פרופיל 64 רפואי.
הוא מאוד רוצה לקבל פרופיל נפשי ותש גבוה כדי להיות ביומיות קלב. קבעו לו פסיכיאטר צבאי יומיים לפני הגיוס (לא קבן!).איך הוא צריך לדבר עם הפסיכיאטר? מה הפסיכיאטר שואל? האם הוא נחמד מקבן? זה טוב שנתנו לו ישר פסיכיאטר צבאי ולא קבן? ומה זה אומר שנתנו לו ישר פסיכיאטר צבאי ולא קבן?
הפגישה שלו בבאר שבע. זה לא מוזר?
פסיכיאטר לא מחלק רק קהס? אמרו לי שהוא נותן או פרופיל נפשי או שחרור. חשוב לי לציין שאני לא רוצה לצאת מהצבא אלא רק להיות ג'וב יומיות קלב.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות