בדיכאון, נשלחתי לפסיכאטר מקב''ן תוך שבוע ולא יודע אם אני רוצה

נגמר הכח בן 20 | כתב את השאלה ב-02/04/16 בשעה 14:33

שלום,
אני לוחם בצבא משתחרר עוד 8 חודשים,
לפני כמה חודשים העבירו אותי מיחידה אחת לאחרת ויחד עם עוד שינויים בחיים המצב הנפשי שלי החל להתדרדר....
אמרתי לעצמי שאני לא יכול יותר ואלך לראות קב''ן,
אחרי הפגישה הוא רצה שתוך פחות משבוע (בראשון הזה) אפגש איתו יחד עם פסיכיאטר.

עכשיו הבנתי שפגישה עם פסיכיאטר זה שלב לפני יציאה מהצבא או משהו ( אני ממש לא מבין בזה).
אני אפילו לא יודע מה אני רוצה מהמשך השירות שלי , אם בא לי להישאר או לצאת או לעבור יחידה אני רק רוצה שהמצב שלי ישתפר ואני לא יודע מה לעשות.
אני אפילו לא רוצה לחזור ליחידה הקודמת שהיה לי טוב שם כי זרקו אותי ומצד שני אני לא יודע אם לרצות להשתחרר או לא כי בסך הכל נשארו לי 8 חודשים ואני לא בטוח אם יהיה שווה לצאת בגלל ההשלכות.

בשורה התחתונה למה לצפות ביום ראשון עם הפסיכיאטר ולמה לשאוף להמשך השירות?

תודה רבה

לאן לשאוף?

להחזיק את עצמי ולסיים את השירות בכבוד

לשאוף לשהתחרר

לנסות לעבור למסגרת אחרת

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"