היי,
הכרתי בחור זהב במסגרת עבודה.
הוא פשוט עושה לי את זה וכנראה שזה הדדי.
העניין הוא שיש בינינו הפרש של 12 שנים (שלי באופן אישי לא מורגש).
הוא מבוגר ממני וגיל זה רק מס' אבל יש גם את עניין הניסיון.ושלי שואף ל-0 ואני לא יודעת מה איתו אבל מן הסתם אפשר לשער שהוא חווה ועשה דברים.
אני נמשכת אליו בצורה מטורפת אבל עדיין נזהרת לא להיחשף.הוא ניסה ליזום לדייט אבל אני התחמקתי (למרות שאני רוצה) כי באמת בא לי אותו ככה סתם לעצמי שלא במסגרת העבודה, אבל אני לא בוטחת בעצמי שאהיה בשליטה אם נהיה לבד כי הוא מחרמן אותי בצורה מטורפת.
אני שוקלת להתוודות באיך שאני מרגישה בפניו בלי סינונים אבל חוששת מהתגובה.
אני חושבת שזה יהיה אפילו יותר גרוע אם הוא יסכים לכל דבר שאציע לו.
האם זה יהיה בסדר אם אני אבקש ממנו כשנתחיל לצאת קבוע- "סתם" להתמזמז בשעות העבודה?כי כשאני צופה בו עובד (פיזית) אני ממש חרמנית.
ואני רוצה לסמס לו בוא נלך לאיזושהי פינה אבל הקטע הוא שאנחנו מוקפים באנשים והחברים שלו הם כבר גם שלי והם כבר התחילו לקלוט שמתפתח בינינו משהו וזה מביך.
אני רוצה אותו ואני מתפוצצת כי אני יודעת שרק הסכמה ממני והוא כבר ידאג לסגור את שנינו בחדר אבל זה מביךךךךך ואני מתביישת.
איך אפשר להתגבר על המחסום הזה??
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות