מתחם הייעוץ של איגי

שאלה 115104

הזמן

דווח

נהל

לא ברור לי מי אני, מה אני ומה אני רוצה, להגדיר את עצמי כביסקסואל ולהתאהב בו?

דניאל בן 16 | כתב את השאלה ב-15/04/16 בשעה 13:47

קוראים לי דניאל ואני בן 16 וחצי,
לאחרונה אני נפגש הרבה עם חברים בסופי שבוע ביחד מבלים ונהנים,
אז ככה, אחד מהברים הוא ביסקסואל לפי מה שהוא סיפר, אני התאהבתי בו לאחרונה,
לי הייתה חברה פעם אבל נפרדנו אחרי שנה וחצי (היא זרקה אותי)...
אני מרגיש שאני מתאהב בו (הוא חתיך ויש לו לב זהב!)
ואני לא יודע במה להרגיש עם עצמי, לאיזה כיוון ללכת, מצד אחד אני מרגיש אהבה כליו ומצד שני אני לא באמת חושב שזה מה שאני רוצה, אני מפחד מהתגובות שיהיו, מהמצבים החברתיים ובעיקר ממה שיגידו, כולם חושבים שאני סטרייט וככה אני גם חושב אך לאחרונה אני מרגיש שאני בין לבין, במצבי בחירה, כאילו שיש לי 2 דלתות, על אחת כתוב "להתעלם" ועל אחת כתוב "תעשה מה שהלב שלך אומר" ואני לא יודע במה לבחור, אני לא יודע מה ההשלכות של זה, ואני חושב על זה כבר הרבה זמן וזה משגע אותי לפעמים.
מה אני יכול לעשות?

לאיזה צד כדאי לי לבחור?

להתעלם ולהמשיך בחיים כרגיל: להרגיש תמיד את האהבה הזאת?

מה שהלב שלך אומר: להתחיל איתו?

להגדיר את עצמי כביסקסואל ולהתאהב בו?

אני הומו?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"