הי, אני אותו אחד מהשאלה הזאת https://www.askpeople.co.il/question/109619
לפעמים יוצא לי לחשוב על עניין הזוגיות. הייתי רוצה שתהיה לי חברה, מישהי להיות איתה במערכת יחסים ושיהיה לנו נחמד. אני מרגיש שבגלל שאני אוטיסט בתפקוד גבוה זה מגביל אותי: מצד אחד אני לא יכול להתחיל עם מישהי בלי אספרגר (זה לא מתאים. היא לא תבין את הצרכים שלי וסביר להניח שהיא תתייחס אלי כאילו אני פורסט גאמפ) אבל אני לא מוצא בחורות רציניות עם אוטיזם.
אני אסביר. הייתי רוצה להיות במערכת יחסים עם מישהי שיש לה אוטיזים בתפקוד גבוה, שאפשר לדבר על על תרבות (סרטים, סדרות, מוזיקה וכו'), שתבין רפרנסים, שתהיה מצחיקה ושתהיה נאה. אני לא מוצא בחורות כאלה ואני לפעמים מרגיש שאין בחורה שמכילה אפילו את רוב התכונות הללו.
הייתה לי פעם מישהי אבל היא לא הייתה רצינית. היא לא אהבה שום דבר והיא הייתה מתבכיינת הרבה על שטויות. כשהייתי בהוסטל גם לא מצאתי בנות לעניין. כולן היו בתפקוד בינוני ואי אפשר היה לדבר איתן לעניין.
לפעמים אני תוהה אולי הסטנדרטים שלי גבוהים מדי ואני צריך להיות עם מישהי בתפקוד בינוני שאי אפשר לדבר איתה על כלום (אבל באמת על כלום). האם אני צריך להנמיך סטנדרטים? לחפש במסגרות אחרות ויותר טובות? אולי פה באתר יש מישהי כזאת? אני תוהה מה לעשות ו/או איפה לחפש.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות