היי שמי אלרואי בן 25, אני נמצא במצב רגשי מאד בעייתי ואני חייב דעה חיצונית,
אני יוצא עם מירב(שם בדוי) כמעט שנתיים לא מזמן חזרנו לאחר ריב מאד גדול, אז לפני שאתחיל אתן לכם מעט רקע.
לפני כחודש הלכנו למסיבה מטעם האוניברסיטה הכל היה נחמד עד שנכנסנו פנימה , באנו עם חברים שלה מהפקולטה, באיזשהו שלב היא רצתה ללכת לשירותים וגם אני רציתי אז הלכנו ביחד יד ביד בין ההמון הצפוף והמיוזע, אני בדרך ראיתי המון אנשים שאני מכיר אז רק אמרתי שלום בנימוס כדי לא לייבש את חברה שלי והיא התעצבנה עליי על בן אדם שרק אמרתי לו שלום לא משנה אם זה היה גבר או אם זאת בחורה.
הגענו לאיזור השירותים והתחיל ריב נוראי, היא אמרה שאני לא בסדר שאני ככה נותן לה לחכות, הסברתי לה מנגד שהשתדלתי באמת רק להגיד שלום חטוף וזהו , אך היא לא קיבלה את זה והתחילה לצרוח עליי בכל המועדון שאני לא אוהב אותה ולא אכפת לי ממנה, כל זה היה. בגלל המילים שלי שנאמרו במעט עצבים "אני אגיד שלום למי שאני רוצה ואת צריכה לקבל את זה", אני לא מתגאה בדיבור הזה אבל הרגשתי רכוש שאין לו מילה בעניין.
באיזשהו שלב בריב כבר לא יכולתי יותר ורציתי ללכת אז ביקשתי ממנה את הפתק של השמירת חפצים והיא לא רצתה לתת לי, התעקשתי ובסוף היא נתנה לי אותו, חיכיתי להסעה הביתה בסוף היא ישבה לידי באוטובוס שמסתבר שלא מגיע לעיר שלי אלא לעיר שלה,הגענו אליה הביתה היא אמרה לי שאני לא נעים ולא כיף לה , הסברתי לה שקשה לי להתנהג כאילו כלום לא קרה, הבנו כבר שאנחנו הולכים להיפרד, עליתי לישון בחדר נפרד והיא שלחה לי בהודעה "תקום בבוקר ואני לא רוצה לראות יותר את הפרצוף שלך", הרגשתי לא רצוי קמתי באותו רגע וחזרתי באוטובוס ב5 בבוקר הביתה.
אחרי הריב הזה הרגשתי ממש רע והרגשתי צורך לשתף, דיברתי עם ידידה שלי מהצבא לגבי הריב והיא כמובן לא קשורה באיזשהו מובן לחברה שלי , אבל כל השיחה שלנו היא רק צידדה בה ואמרה שאני לא נותן לה הכל, ובאמת אמרתי שאני לא נותן לה מספיק ושלחתי למירב הודעה, היא בחנה אותי שבוע וחצי אם היא רוצה לחזור אליי, היום אנחנו ביחד כמה ימים ואתמול היה לנו ריב שאני מרגיש כאילו אני איזה סמרטוט שפשוט לא מעריכים אותו, היא רבה עם ההורים ולקחתי רותה לאכול פיצה כדי שתרגיש יותר טוב ולקחתי אותה לפאב, באמת השתדלתי להיות הכי נסיך בעולם, ואיך שהגענו אליי הביתה היא רצתה להתקלח אז היא נכנסה ולא היו מים חמים, היא יצאה והיא אמרה לי "אני שונאץ אותך היה לי מים קפואים" , באמת שהצטערתי למרות שבלב. חשבתי שזאת לא אשמתי שאני לא אמור לצפות דבר כזה, כל הלילה היא הייתה קרה אליי וגם בבוקר , אני מרגיש קרוע מבפנים בחיים לא נתתי כל כך הרבה למישהי , אוסיף ואגיד שהיא עובדת בפאב שכל הזמן מסתכלים עליה ומחבקים אותה שזה מאד מעצבן ואני אומר לה את זה הכי יפה בעולם שזה כואב לי שתנסה לשמור דיסטנס של ידידים, והיא כל הזמן כועסת עליי ומנפנפת בזה שהיא לא רוצה שהקשר שלנו יהיה מה שהוא היה לפני הפרידה
אז אחרי ששפכתי את הלב שלי אני הייתי שמח לשמוע אתכם, אני צריך את זה , תודה רבה לכולם אסיים בברכת חג שמח לכולם!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות