להיות חתיך במדינה זה חיסרון? אני לא מצליח למצוא חברה

אמריקנו בן 21 | כתב את השאלה ב-24/04/16 בשעה 22:24

שלום לכם.

עליתי מארה"ב בגיל 6 מארה"ב אל המדינה העלובה הזו בעקבות עסקים של אבא שהיו פה.
אני גר באיזור שנחשב "על רמה" במדינה הזו (עד כמה שיש פה רמה), להורים שלי לא חסר כסף, רק כדי לסבר לכם את האוזן - כשעברתי טסט קיבלתי מתנה BMW x6 חדשה מהניילונים (אבא שלי נוהג על פורשה קאיין )

מבחינת מראה חיצוני, אני 1.87, גוף שרירי וחטוב, תספורת אסתטית ומטופחת, אני כל החיים מתעסק בספורט , שיחקתי גם בקבוצת כדורגל מפורסמת בנוער.
הציעו לי לדגמן לא פעם ולא פעמיים , יש לי מעל 10K עוקבים באינסטגרם , ואני בטוח שחלק מכם אפילו נתקלו בדף שלי .

בכל מקרה העניין הוא שאני לא מצליח למצוא זוגיות, אפילו לא סטוצים!
בחורות פה באופן מיידי מאויימות על ידי המראה החיצוני והמצב הכלכלי שלי, איכשהו אני מתויג כ "טוב מדי" ? לא יודע

הכרתי מישהי לפני בערך שנה, היא לא נראתה וואו אבל היה לה לב זהב וממש התאהבתי בה, יצאנו תקופה מעטה שבמהלכה אכלתי ממנה המון חרא בגלל חוסר ביטחון "אתה נראה טוב מדי", "למה שמישהו כמוך ירצה מישהי כמוני?" "בטח יש לך המון בחורות שרק מחכות לקפוץ עליך" "אתה יכול להשיג כל אחת שאתה רוצה, למה דווקא אותי?" וכו' וכו' .
בסופו של דבר היינו ביחד, היא אגב החברה והסקס הראשון שלי, שתבינו באיזה מצב הייתי .
ומה קרה בסוף? היא פתאום חסמה אותי בפייסבוק ובוואטספ ומכל מקום אפשרי והלכה עם מישהו אחר שנראה כמו קרפד - ערס שחום מקריח שמגיע לי לביצה .

אנשים במדינה הזו ובחורות בפרט, חושבות שמישהו שנראה פה טוב אז יש לו ערימה של בחורות מאחורי הדלת שרק מחכות שיצא אליהן, ושבשיחת טלפון הוא מארגן לו אורגיות .
יצאתי לכמה דייטים שאף אחד מהם לא הוביל לשום מקום, וזה כי בחורות חושבות שאני מנסה להוציא מהן רק דבר אחד למרות שאני משדר את ההפך לגמרי.

בחורות פה לא מפסיקות להסתכל עלי ולפלרטט איתי, אבל כשאני מנסה להכיר אותן יותר ולהציע להן להפגש כולן משתתקות ובורחות.

לא מזמן הכרתי מישהי שיצא שהתקרבנו ממש מהר, הייתה כימיה ומשיכה מצוינת והיא רצתה אותי ממש (ויצא לנו להתחרמן אפילו).
בסוף מה ? היא העדיפה מישו שנראה כמו קונג פו פנדה עם אופי של ילדה בקוקיות .

גם לא פעם הצטלמתי עם ידידות לאינסטגרם וסנאפצ'ט וזה, וישר חברות שלהן שאלו "מי זה החתיך הזה" ו "תכירי לנו אותו", וכל אחת שידידות שלי ניסו להכיר לי פשוט השתפנה, בקטע שאחת מהן התקשרתי אליה ישר והיא פחדה לענות, או מישהי שכבר דיברתי איתה וקבענו להפגש והיא הבריזה בתירוץ עלוב .

יש לי לא מעט ידידות וחברים, אני מארגן מלא מסיבות ואני מאוד מוכר בחיי הלילה במרכז, המווון בחורות מגיעות אלי אבל אני לא מצליח להוציא מזה כלום. בחורות פשוט פוחדות ממני למרות שאני הכי חברותי וג'נטלמן שיש, אין אחד שיגיד שאני נראה סנוב/שחצן וכאלה ..
רציתי גם 2 ידידות שלי , ופשוט זה לא התקדם לשום מקום, למרות שהן מאווד מיניות איתי ויצא לי להתנשק ולהתחרמן איתן, אבל שום דבר מעבר.
הכי רחוק שאני מגיע פה זה מזמוזים ונשיקות עם בחורות, אבל שום דבר מעבר .

פעם אחת הייתי בים עם חברים ובאה מישהי חמודה, היא ישר נמרחה עלי ופלירטטה איתי בהכי שקוף שיש, באתי לנשק אותה והיא דחתה אותי "מותק עם בחורים כמוך אני לא לוקחת סיכונים, אתם רגילים לקבל את זה מהר מדי, לא יקרה כלום אם תחכה"
איזה מהר מדי איזה???????? איזה רגיל?????

לא מזמן טסתי לארה"ב לבקר משפחה, ופשוט לא הייתי צריך לעשות כלום ובחורות היו עפות עליי!
זה היה בקטע שפשוט הייתי יוצא לפאב עם חברים ובני דודים, ובלי להגיד מילה בחורות היו באות לשבת לידינו.
בישראל סקס ראשון שלי בגיל 20 אחרי 1000 סרטים שאכלתי.
בארה"ב תוך חצי שעה של היכרות כבר הייתי בחדר עם מישהי שלעומת הישראלית הממוצעת נראית כמו כוכבת פורנו של Brazzers. זה יהיה קשה להסביר לכם כי פשוט הרמה הזו לא קיימת בארץ.

ממה שזה נראה היחידים ש "חוגגים פה" ולוקחים את רוב הבחורות הם הערסים הגמדים עם התלתל במבה, ואנשים שנראים כמוני חוזרים הבייתה לבד להביא ביד .

כל מה שנתקלתי בו זה בחורות שרוצות שאני אשפוך עליהן כסף ואסיע אותן בג'יפ, ולהן אני אומר לא תודה ושילכו לחפש פראייר אחר

מה דפוק במדינה העלובה הזאת? למה בארה"ב אני בשבוע מביא מה שלא הבאתי בישראל כל החיים, ופה אני מביא ביד קבוע?
ולא תגידו אני פה איזה חנון מתבודד, אני חי ונושם מסיבות ויציאות ומוקף חברים , ככה שלא תגידו זה הבעיה בי.
אני הפאקינג הגבר שכל בחורה אומרת שהיא רוצה, ועדיין אני לבד!
נמאס פשוט נמאס מהמצב הזה.

עדכון מאמריקנו, שואל השאלה 2016-04-25 00:58:56

כמצופה, אנשים פה קראו עשיר וחתיך אז ישר התחיל הניתוח אופי של ה "מתנשא", "שחצן", "סנוב", "טיפש" .

קודם כל, התיאור המורחב של המצב ה "שיטחי" שלי בואו נגיד ככה, הוא בכוונה על מנת שיבינו קצת יותר טוב את הנקודה שלי.
שאני לא סתם מבית אמיד ואני לא סתם אחד שנראה סתם מעל הממוצע. אז תוציאו מהראש את השטויות של שחצן וסנוב.
אני טוען שאני נראה טוב? אז אני מסביר מה הכוונה נראה טוב, מציין נתונים.
טוען שאני מבית עשיר - מציין נתונים, מה הכוונה עשיר.
מבינים? זה לא מתוך התנשאות .

לאלה שאומרים שאני טיפש.
הגבתי כבר ל "סתם אחת" אבל לא אישרו את התגובה עדיין.
בכל אופן קצת עלי מהבחינה הזו :

ביסודי אובחנתי כמחונן, כבר בסוף החטיבה התחלתי בגרות 5 יח' במתמטיקה שאותה סיימתי בכיתה י'.
את יב' סיימתי עם 7 יח' אנגלית, 5 יח' פיזיקה+10 יח' מדעי המחשב, כאשר הממוצע בגרויות שלי עומד על 108.
פסיכומטרי עשיתי ביב', סיימתי על 728 , התחלתי את פרויקט פסגות בצה"ל של הנדסת חשמל+פיזיקה בטכניון (פרשתי מזה)
יש לי בבית ספריית ספרים, שיש בה יותר ספרים מאשר חברים בפייסבוק של הישראלי הממוצע .
בזמן הפנוי שלי אני קורא/מנגן (גיטרה/תופים)/ עובד על משהו משלי/ לומד עסקים מאבא שלי ויוצר קשרים עם האנשים שהוא מכיר .

אז אני לא חושב שאני כזה ריק מתוכן כמו שאנשים פה מנסים לצייר אותי .

בנוגע לשחצן :
כשאני יוצא עם בחורה חדשה, אני לרוב מתלבש די פשוט (ג'ינס וטישרט, לא משהו בומבסטי).
אני משתדל לקבוע עם הבחורה במקום קרוב אליה, חונה את הרכב שלי טיפה רחוק ומשתדל להמנע מלדבר על עצמי ועל המשפחה שלי יותר מדי.

זה פשוט שבחורות רואות איך אני נראה ונרתעות, חושבות שיש לי ערימות של בחורות ואני אהיה בן זוג בוגדני או שסתם רוצה אותן ללילה, למרות שאין להן שום סיבה הגיונית לחשוב ככה מלבד סטריאוטיפים וחשיבה עקומה .

נכון שאני רוצה מערכת יחסים, אבל גם סטוצים בינתיים זה טוב (אני גבר ויש לי צרכים), וגם זה אני לא מצליח להשיג .
בחורות שאני מתחיל איתן, או שהן בעצמן מתחילות ומפלרטטות איתי בסוף חוטפות רגליים קרות, הן חושבות שזה Too good to be true או שאני סתם מסתלבט עליהן ולא באמת בקטע, הרי אם אני כזה חתיך אני יכול להשיג כל אחת, אז למה היא ?

אבל בחו"ל זה שונה, בחו"ל אני לא נפסל אוטומתית, בחו"ל אני לא צריך לצאת מגדרי ולהסביר לבחורה כמה היא מיוחדת עבורי וזה שהיא לא נראית כמו גל גדות לא אומר עבורי כלום ושאני באמת רציני איתה.

ואני יודע שבחורות פה בארץ רוצות אותי, פשוט הן פוחדות, מפלרטטות בשביל הכיף ואז בורחות.
אני קולט איך בחורות מסתכלות עלי, ואז כשאני עושה צעד אני נתקל בקרירות ותשובות לקוניות, כאילו אני איזה רוצח .
ההבדל היחיד ביני לבין גברים מכוערים הוא שבחורות מתייחסות אלי טוב יותר, ואולי פה ושם מתחרמנות איתי אבל זה לא מגיע למיטה אף פעם בגלל חוסר ביטחון כנראה ...

מקווה שעכשיו הייתי ברור יותר.
שמור עדכון

האם להיות חתיך פה זה חיסרון?

כן אחי, אם אתה לא גמד שחום עם תלתל במבה אתה לנצח תביא ביד

לא, אתה פשוט חסר מזל

אתה חתיך מדי, תנסה לכער את עצמך טיפה ותראה מה קורה