נפרדנו בגלל מלא ריבים שנגרמו בעיקר בגלל הצבא. איך להמשיך הלאה כשזה לא סגור?

חייל בן 21 | כתב את השאלה ב-07/05/16 בשעה 10:07

ככה..לפני 3 שנים הכרתי את האהבה הראשונה שלי..היינו ביחד שנה וחצי ונפרדנו בגלל מלא ריבים שנגרמו בעיקר בגלל הצבא ובגלל שאני הייתי ילד ולא ידעתי לאזן.. הייתה לי תקופת התגברות ממש קשה שהתמשכה כמעט חצי שנה. בסוף יצאתי מחוזק ומחקתי אותה לגמרי מהחיים. פרחתי ממש- עברתי ליחידה קרבית (משהו שפחדתי לעשות כשהיינו יחד) ובאופן כללי הכל היה טוב. במשך הזמן הזה התבגרתי והבנתי המון טעויות שעשיתי אבל לא ניסיתי לחזור. אחרי שנה וחצי מהפרידה(לפני 3 חודשים) פתאום משום מקום קיבלתי ממנה הודעה. נפגשנו והתחלנו לצאת. היא בדיוק השתחררה ואני סוגר די הרבה ככה שלא יצא יותר מדי להתראות..אבל כשכן היינו יחד זה היה מיוחד והרגיש טוב אבל כמובן שזה היה חייב להיגמר. ביוזמתה. אמרה שכיף לה איתי ובגלל זה היא חזרה אבל שזה לא הטיימינג הנכון והבנתי ממנה שהיא פשוט לא צריכה עכשיו קשר ותכלס יכול להיות שגם אני.הייתי שם לה טבעת וגם היא לי אבל כרגע זה לא מסתדר וזה פשוט משגע אותי כי אני לא באמת יכול להמשיך ככה הלאה, בידיעה שאיתה זה לא סגור. בכל אופן, זה משפיע עליי לא טוב ואני מרגיש חרא בצבא. קשה לי גם ככה ואני שחוק ועכשיו גם זה נפל עליי. מרגיש כאילו הכל היה יותר טוב אם הסיבוב שני הזה לא היה קורה..בודאות אני לא שבור כמו בפעם הראשונה אבל מצד שני זה יותר מתסבך כי זה פעם שניה ועדיין מרגיש שלא מיציתי את הבחורה הזאת. בקיצור חרא לי והלוואי והייתי מכיר מישהי אחרת שצעביר את זה...אבל הצבא קשוח ואין הרבה בית ורק מחשבות עליה והיא משוחררת ככה שמעצבן אותי שלה יותר קל להתמודד עם זה..
מה עושים?