בין הסדינים בין הסדינים
 
שאלה 11892
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

האם לבן זוג שלי יש איבר מין גדול מדיי?

מעיין בת 24 | כתבה את השאלה ב-08/09/13 בשעה 19:39

אני חייבת לשאול אתכם אני כאן בשם בדוי אני מקווה שהוא לא מכיר את האתר הזה
אני ובן זוגי יחד כבר חודש לפניו היו לי מערכות יחסים והייתה פעילה מינית
העניין שבגללו אני כותבת זה שאני רוצה לדעת מתוך סקרנות מה נחשב איבר מין גדול ?
עד כה עם כל האקסים שלי הם היו דומים יחסים בגדלים שלהם,אבל הבן זוג הנוכחי שלי לפניי כמה ימים פעם ראשונה ביחד עשינו סקס ואני תפסתי את האיבר מין שלו ב 2 ידיים ונשאר עוד ממנו וזה בחיים לא קרה לי.
תמיד הייתי מחזיקה את האיבר מין של הבני זוג שלי ביד אחת והיה נשאר קצת וזהו
אבל איתו אני מחזיקה ב 2 ידיים ונשאר עוד וגם שאר האקסית שלי לא היו מגלחים למטה והוא מגלח הכל למטה ממש חלק ,אני מודה שזה נעים ככה וזה יפה.
אני לא משתפת את החברות שלי בדברים כאלה אני תמיד סגורה ושומרת את זה לעצמי אבל האם זה ענק מדיי מה שיש לו ?
ואני חייבת להודות בחיים לא גמרתי ככה והעובדה שהוא מגולח למטה כל כך יפה אני מחייכת שאני כותבת לכם אני לא מספרת כאלה דברים לאף אחד.
מצד אחד אני רוצה לשאול אם זה גודל ממש ענק ומצד שני אני שמחה להוציא לשתף במה שעובר עליי איתו במיטה זה כמו חלום אני כאילו רוצה לספר לכולם כמה אני נהנתי וכמה טוב לי אבל בלי אתר כזה לכתוב בשם בדוי אני לא מסוגלת לשתף אף אחד בדברים האלה.
אני מקווה שהוא לא נכנס לאתר הזה.

אשמח לשמוע תגובות ממכם

עדכון ממעיין, שואלת השאלה 2013-09-10 18:11:39

תודה רבה רבה על כל התגובות שלכם,
כן רציתי לשתף כי אין לי את מי לשתף בזה אני ביישנית אני לא מדברת על כאלה דברים עם חברות או עם אמא שלי. וכל כך נהנתי וגם רציתי לדעת אם זה ננחשב גדול סתם בגלל הסקרנות האישית שלי ואני שמחה שהגבתם לי.

ואתמול סיפרתי לו כמה הוא עושה לי טובה והוא ממש שמח,בהתחלה הוא פחד שהכאיב לי אבל אז אמרתי לו שממש לא זה צרחות של עונג לא כאב.
וביקשתי ממנו רשות למדוד את האיבר שלו עם זיקפה בהתחלה הוא סירב היה נורא נבוך ואז הוא הסכים זה בערך הגיע ל 25 וחצי והעובי בין 14 ל 15 תלוי איפה הקפנו אותו.
כבר לא איכפת לי אם זה גדול או לא אני פשוט שמחה שאני גומרת בהתרגשות עצומה.
שנה טובה לכולכם
שמור עדכון
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (9) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות