הצעתי למשהי שיצאתי איתה אורגיה והיא רוצה להתלונן עלי. אני צריך לדאוג?

איתמר בן 22 | כתב את השאלה ב-16/05/16 בשעה 16:46

זה חשוב מאוד . אני חייב את העצה שלכם !אני ממש בלחץ..
פגשתי פעם אחת עם בחורה בגילי אחרי שהיא חיזרה אחרי בהודעות.היא נגעה לי באיבר מין לשנייה .. ניסתה לגעת לי בביצים בצחוק.. היא ממש לא הטעם שלי ואפילו תת רמה בשבילי אז החלטתי לרשת ממנה.. חבר שלי סיפר לי שהוא עשה עליה אורגיה פעם אחת.. אז אחרי זה חזרתי לדבר איתה משיעמום בהודעות ודיברנו בפלאפון והצעתי לה בצחוק אורגיה..והיא שאלה אותי עם חבר שלי אמר לי את זה בעצבים בצרחות.. ושהיא כבר לא עושה את זה ואז אמרתי לה 1000 שקל שזה לא הוא .. והיא רמרה אתה מציע לי 1000 שקל??? וניסיתי להסביר לה שזאת צורת הדיבור שלי שהתכוונתי ל 1000 שקל שזה לא הוא!
היא התחילה לצעוק שהיא הולכת להגיש תלוננ בגין הטרדה. ברגע שהבנתי שזה לא נעים לה עזהתי אותה לא דיברתי על זה וביקשתי מאה פעמים סליחה ובסוף השיחה היא עוד רצתה שניצא היחד לסרט וניסיתי להסביר לה שעה וחצי בפלא שאנחנו לא מתאימים... כל זה קרה לפני שלושה חודשים.
בשבוע האחרון חבר שלי דיבר איתה והיא אמרה שהיא עדיין רוצה להגיד תלונה..
השגתי את המס שלה שוב והתקשרתי אליה לפני כצה דקות כי אני לא נרדם ממחשבות ולחץ רציתי לבקש ממנה שוב סליחה ושלא התכוונתי ..כאילו ואם הייתי יוצא איתה היא לא היתה מגישה עלי תלונה? אז רציתי להזמין אותה לצאת כדי שתרד מהעניין של התלונה
אני ממש מפחד.. אני צריך לדאוג?

מה אני צריך לעשות?

לעזוב את זה

לצאת איתה