נגנב לי הפלאפון! אני לא מבינה, יש הוכחות. למה לא מתאמצים למצוא את הגנב?

ליטל בת 25 | כתבה את השאלה ב-16/05/16 בשעה 19:06

שלום!!
נגנב לי הפלאפון בחנות סופרמרקט של "מגה בעיר"
הנחתי את הפלאפון על הדלפק של הקופאית על מנת לאסוף את המצרכים לשקיות ובטעות שכחתי אותו ויצאתי
לאחר ששמתי לב ששכחתי את הנייד חזרתי לחנות וביקשתי לראות את צילומי החנות.
מנהל הסניף אמר שאני לא יכולה לראות ואני לא יכולה לקבל את הסרטון
ושאני צריכה לפתוח תיק במשטרה והם ימסרו את החומר המצולם למשטרה.
וכך גם אמרו לי השוטרים שהזמנתי למקום.
באותו היום מאוחר יותר פתחתי תיק ושאלתי את השוטר שגבה ממני עדות מה יהיה עכשיו
והוא ענה לי שהם ישלחו ניידת לאסוף את ההוכחות.
מצוות הסופר והמנהל נמסר לי שהם מזהים את הגנב ויודעים מי הוא אבל הם לא יכולים לתת לי מעבר לזה פרטים ושהמשטרה תחקור את העניין
עבר כבר שבוע מאז המקרה ולאחר התקשרויות רבות ונדנודים למשטרה נודע לי שהתיק נסגר ללא ידיעתי ובלי לאסוף ראיות בגלל חוסר עניין לציבור.
מה עושים במצב כזה?
אני לא מבינה יש הוכחות למה לא מתאמצים למצוא את הגנב? או לפחות לנסות

אני סטודנטית אני לא עובדת ואין לי גרוש (תרתי משמע!!!) לרכוש נייד חדש

קניתי מכשיר חדש מה"קופסה" במזומן (טכנית הוריי והם מיעוטי יכולת ממש אנחנו משפחה קשת יום) ועבר רק חודשיים מקנייתו.
מהחברה שקניתי את המכשיר נמסר לי שבגלל שהיה לי על הנייד ביטוח אני צריכה לשלם השתתפות עצמית (שגם זה נורא יקר לי) ואני יקבל מהם מכשיר "מחודש" ששאלתי אותם מה זה אומר הם ענו לי שזה מכשיר שעבר בעבר תיקונים, משופץ.
למה אבל??
מה אני יעשה עכשיו???

האם יש פתרון?

כן - יש אפשרות בבקשה תכתבו לי מה

לא - תשכחי מזה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"