זוגיות זוגיות
 
שאלה 122525
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

אנחנו ידידים ונועדנו להיות זוג לדעתי, שנינו מתפצלים - לאין להמשיך מכאן?

אלקטרה בת 18 | כתבה את השאלה ב-11/06/16 בשעה 19:10

אז יש לי ידיד בתחילת התיכון,נהיינו ידידים ממש מתחילת השנה הראשונה.
בכל מקרה חשבתי בזמנו שהוא מרגיש אליי משהו,התחלנו לדבר,ופיתחתי אליו רגשות.. מאז אנחנו ידידים מאוד טובים.
בכל מקרה הוא מחשיב אותי לידידה הכי טובה שלו ,אבל הייתי מאוד סגורה והסתרתי מה שהרגשתי כדי שלא ירתע ממני.
סיפרתי לו מה אני מרגישה בתחילת שנה הזו,הוא אמר שהוא לא מוכן למערכת יחסים ומנסה להתרכז בעצמו,ושמאוד רוצה שנשאר ידידים להרבה זמן.התווכחתי איתו על היחסים שלנו פעם ומאז התחזקה לנו החברות מאוד והוא מבין אותי יותר ואני אותו. בכל מקרה אני עדיין מרגישה אליו משהו.. ופעם הוא היה נמנע מלצאת איתי לבד כי הוא הרגיש שזה כמו זוג אבל בחודשים שאחרי השיחה שלנו הוא הרבה יותר פתוח וזורם בעניין.
יצאתי איתו לא מזמן אני והוא לערב שהרגיש ממש כמו דייט. הוא מאוד מעריך אותי ואני אותו,יש בנינו כימיה ואנחנו אוהבים אחד אחד את השני מאוד (כבני אדם) והוא אפילו חושב שאני מושכת-אבל כל פעם שאני חושבת שיש בנינו סיכוי ואני מדברת איתו הוא אומר שאנחנו ידידים. (זה קרה בינתיים פעמיים בהפרש של שנה)הוא מצידו כל הזמן אומר שאני כבר מכירה אותו טוב ,ושאנחנו מאוד דומים מבחינת ההשקפה שלנו על החיי ,מחמיא לי ואני פשוט מרגישה שהוא מעריך אותי הרבה יותר מכל אחד אחר.
אני מרגישה שיכול לקרות ממש משהו בנינו ושצריך ושאנחנו עושים רק טוב אחד לשני ועוזרים אחד לשני להתפתח נפשית ובכלל להתקדם בחיים .

בכל מקרה הקיץ דרכנו מתפצלות והוא עובר לעיר חדשה ואני לעיר חדשה ..
אני בכל מקרה מתכננת לבקר אותו בדירה שלו אבל לא יודעת איך היחסים שלנו יהיו אז..
האם כדאי להתעקש על החברות הזו ? כי כל פעם שאני איתו אני מרגישה שאנחנו צריכים להיות זוג.כדאי לשכוח אותו ולמצוא מישהו אחר? כדאי לחזק את הקשר יותר ואולי יבוא יום והוא יבין שאני האחת בשבילו?
דבר אחד שלמדתי זה שלנתק איתו קשר זה רעיון טיפשי ,אז בטוח נשאר ידידים.אבל מה אני צריכה לצפות (או לא לצפות ) בהיבט הרומנטי ?

מקווה לעזרה ומצטערת על המגילה הארוכה,זה נושא שמציק לי כבר המון זמן.

מה לעשות?

לוותר עליו
 
9
להיות ידידים ולתת לזמן לעשות את שלו
 
2
להשאר ידידים אבל רק ידידים
 
0
לנסות למשוך אותו
 
0
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות