בין הסדינים בין הסדינים
 
שאלה 122651
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

הן לא גומרות כי באיזשהו שלב אני פשוט צריך לעבור לחדירה מלאה?

סתם מישהו בן 21 | כתב את השאלה ב-14/06/16 בשעה 17:26

בתקופה האחרונה איכשהו השתפר לי המזל עם נשים ואני מצליח להגיע עם כמה נשים למצב אינטימי בתקופה קצרה (תחום שלפני, לא נחלתי הצלחה גדולה כ"כ). אבל אני מניח שצרות באות בצרורות.
העניין הוא שאני לא מצליח לגרום להן לגמור (עדיין לא בקטע של חדירה, אבל זה בגלל שאני לא דוחף לזה מספיק אני חושב). אני מנסה כל טריק בספר וכל דבר שראיתי בסרט כחול. בין עם זה תנועת בואי אלי עם האצבע, בין עם זה תנועה סיבובית בדגדגן או בכוס עצמו, בין עם זה סתן תנועת קדימה אחורה כאילו האיבר מין עצמו, בין עם זה לשון. ואני לא מצליח לגרום להן לגמור! ואני עובד הרבה וקשה על זה. עד שכבר מתחילה לכאוב לי היד ואני לא מצליח להמשיך ברצף, או שלהן מתחיל לכאוב.
בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהיו לי קצת ציפורניים, או שירד לאחת דם כי היא הייתה בתולה וקרעתי את הכרום (ממש טעם של רר מלוח). אבל גם עם לאחרת התחיל לכאוב, ולה היה יותר נסיון (ממה שהבנתי).
מה לעזאזל אני עושה לא בסדר שכואב להן? אולי הן לא גומרות כי באיזשהו שלב אני פשוט צריך לעבור לחדירה מלאה?
גם לפעמים זה מרגיש לי כאילו הוא מתחיל להתרחב, אבל אז הוא נהיה קשה ומתכווץ בחזרה ונראה שהיא פתאום לא מוכנה.
איבר מסתורי..
תודה על העזרה

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות