התראיינתי היום למשרה במגרש ליסינג בצפון, המשרה היא בעצם להיות אחראי על המגרש והמכוניות שבו שזה הכל כולל הכל, ניקיון המגרש שטיפת רכבים לפני מסירתם לקיחת הרכבים למוסך ומידי פעם גם נסיעות מבחן.
לפי איך שהמנהל מתאר את זה הדגש הוא פחות על שטיפת הרכבים ויותר על הטיפול הטכני בהם אבל אני חושש שהוא עושה את זה רק כדי להכניס אותי לעבודה.
בעצם ההורים שלי הכניסו בי את החשש הזה כי כשסיפרתי להם על תוכן המשרה הם לקחו את זה נורא קשה ואמרו לי שזאת "עבודה לאנלפבטים" ושיקרעו לי את הצורה ושכל היום אני רק אשטוף מכוניות.
בנוסף לזה אני עכשיו עובד בתור מאבטח וההתלבטות אם להסתכן למען עבודה חדשה שאני לא ממש יודע את התוכן שלה היא התלבטות גדולה.
אני אישית לא אוהב את העבודה באבטחה ורוצה לעזוב, אני שונא את חוסר היציבות שם את זה שזה משמרות (ןבאבטחה אין שכר לילה) ואת זה שבגלל שמתקמצנים להכניס עוד שומרים מקפיצים אותי באופן קבוע למשמרות והורסים לי את התוכניות.
אז השאלה שלי היא כפולה:
האם מישהו מכיר את העבודה במגרשי ליסינג ויכול לתת לי קצת מידע לגביהה
ובנוסף מה הייתם עושים נשארים בעבודה "בטוחה" שאתם לא מרוצים בה או מסתכנים על העבודה החדשה?
גם בסוף היום אני רק בן 22 וזה הכל בגדר עבודות זמניות אני לא חושב שיקרה שום דבר אם אעבוד בעבודה חודש ואחליט לעזוב.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות