שלום לכולם, אני בן 17, כבר שנה שמתי לב שהפסקתי לגבוה בניגוד לכל שאר הילדים בגילי.. תכלס אומרים שבנים מפסיקים בגיל 16, מה שקרה לי. עד אז הייתי בגובה הממוצע. כבר סביב השנה ששמתי לב לזה שאני לא גבוה במיוחד.. 167. לפעמים אני מרגיש שאם הייתי 10 סמ יותר .. הכל היה לי מושלם. אבל אני 8 סמ מתחת לממוצע הארצי בגובה. (175 לגבר) (165 לאישה)
הרבה פעמים שאני מדבר עם בנות, כמובן שיש את אלה שיותר נמוכות ממני, ויש את אלו שבגובה שלי ואפילו יותר שהן סביב ה1.70.
הדבר הזה קשה לי במיוחד.. הגובה שלי הוא הממוצע של אישה בערך שכמו שאמרתי הוא 165. אני מפחד מזה בשיא הכנות. אני מפחד שאני לא אשיג סטוץ או שזה יקרה בתדהירות נמוכה הרבה יותר, אני מפחד שזה יגרום לבעיה באהבה, כלומר חברה עתידית.(בנוסף אף פעם לא הייתה לי ככה שתבינו מאיפה נובע החשש) בנות לא יצאו עם מישהו שנמוך מהן, וגם אם כן זה דבר שהוא הרבה פחות נפוץ. יש רגעים שאני אומר לעצמי אתה חייב להשלים עם זה, ורגע אחרי אני מוצא את עצמי מודד את הגובה שוב ושוב בפרק זמן של כמה דקות.
קשה לי המחשבה, בין היתר מחוסר ניסיון, שהגובה יפגע לי ביכולת להשיג סטוץ, לדוגמא מישהי 170 יהיה לי קשה איתה , בשיא הכנות. אפילו מישהי בגובה שלי אין לי מושג איך יהיה. אין בעיה עם בנות בגובה 162 לדוגמא (זה לא שאני סופר..) אבל אני נמשך הרבה יותר לרגל ארוכה יותר, לשוק עבה יותר (בקטע חטוב)
הדבר הזה יושב עלי הרבה זמן ואין לי דרך להתמודד איתו. אני רוצה סטוץ ואני רוצה אהבה וזה פשוט יכול להרוס ככ הרבה. אפילו מחקרים מראים שבנות נמשכות לגבר גבוה יותר.
מה אתם חושבים על המצב שלי, ועל ה"מחשבות" שלי בנוגע לסטוץ ואהבה? אשכרה כל בחורה שאני רואה אני ישר חושב "מה הגובה שלה" . חשוב שאציין גם שהייתי רוצה מישהי סביב ה170 מסיבה (בעתיד כמובן) שילדיי יהיו גבוהים והבן שלי לא "ידפק" עם גובה שהוא פחות מ1.70 ..
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025