לא יודע אם כדאי לי להגיש 55 ולנסות לעבור תפקיד

חייל בן 19 | כתב את השאלה ב-21/06/16 בשעה 13:21

היי, אני כבר שנה וחודשיים בצבא, התגייסתי לטירונות כלל צהלית בניצנים ואחרי זה שובצתי בקורס די פשוט בתפקיד מגעיל, הגעתי לסדיר והייתי בתפקיד הזה כמה חודשים, ולאחר שיחות עם הקב"ן ועם כל מיני קצינים העבירו אותי למחלקה אחרת (לא פסלו לי מקצוע! עדיין קשום לי המקצוע שהייתי בו) אני פשוט עושה עבודה של מקצוע אחר, וואלה? האמת? שטוב לי, יש לי מפקדת טובה התנאים טובים והיציאות והשעות טובות. (יומיות עד 2-3)
הבעיה שאני מרגיש שאני לא ממצא את עצמי ויש הרבה ימים שאני על תקן עציץ כי פשוט אין עבודה או שיש עבודה מונפצת
כשרק הגעתי לסדיר הגשתי 55 עם המפקד הקודם אבל בגלל שהוא לא המליץ כמובן שלא אישרו לי.
ועכשיו אני שוקל להגיש שוב 55 לשינוי מקצוע ולצאת לקורס אחר שהייתי רוצה
הפחד שלי הוא לאבד את הת"ש שלי את היציאות, את הבסיס שקרוב לבית, ואת המפקדת הכי טובה שיכולתי לבקש.
מצד שני אם אצליח לקבל את מה שאני רוצה אני ארגיש מיצוי עצמי.

לעבור תפקיד ולוותר על התנאים הטובים?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"