לפני שנה בערך בא לכיתה שלי ילד חדש,הוא ישר התחבר עם כולם,וגם אליי,הוא ילד שכל הזמן עובר מקומות,יש לו ידידות וחברים מכל הארץ,והתאהבתי בו, אני יודעת שמהכיתה לפחות עוד שלוש בנות מאוהבות בו,וזה רק מה שאני יודעת.
הוא הכי חמוד בעולם,והוא לא משחק בבנות,ואני כל כך אוהבת אותו, הוא ידיד ממש ממש טוב שלי,והוא אמר לי שגם הוא אוהב אותי, ואנחנו ביחד,וכל הזמן אני מקנאה לו!
שעוד היו לימודים יום אחד לא באתי וחברים שלו וידידות שלו מבאר שבע באו לבקר אותו וחברה שלי אמרה לי שמישהי ממש נמרחה עליו וחיבקה אותו והוא אמר לה ''יש לי חברה'' ואז היא כזה הנהנה,והוא התרחק ממנה ואמר לה ''ואני אוהב אותה'' והיא התבאסה כזה והתרחקה ממנו.כל פעם שיש בינינו ריב אני רואה שהוא מדבר עם ידידות שלו וכולן מאוהבות בו!
אני לא רוצה להיפרד ממנו בגלל זה כי יצא לו שם של אחד סטוציונר שהולך עם כל אחת ומדבר עם כולן והוא הכי לא כזה!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות