אח שלי הגדול מרביץ לי לעיתים קרובות, להתקשר למשטרה? כואב לי

עמית בת 14 | כתבה את השאלה ב-16/07/16 בשעה 21:36

היי לכולם אני עמית בת 14 ויש לי אח שגדול ממני בשנתיים וקצת. הוא בן 16 וחצי.
הוא ילד טוב ויש לו ציונים גבוהים הוא עוזר לי פה ושם בדברים שאני צריכה אבל הוא ממש לא בוגר! במקום לשמור ולהגן עליי מאשים אותי בדברים שקרו ורוצה שההורים שלי יכעסו עליי -הוא מתנהג כמו ילד בן 11 ואני לא מגזימה בכלל! ומה עוד?? הוא אלים מאןד! הוא לפעמים סתם בא ומכה אותי, הוא מאודד מאןד חזק פיזית וגבוהה ממני, הוא פשוט מחליט שבא לו להביא לי אגרופים בעיטות שריטות מכות הכלללללל , אז הוא מביא לי וזה כואב לי מאוד! אני לא יכולה להחזיר לו.. אני מאוד עדינה ואם אני נותנת לו מכה אז לי זה כןאב! פשוט מתי שבאלו הוא גם מתקרב עם האיבר מין שלו לידי (עם מכנסיים כן?) ולפעמים רוקד לידי בצורה מינית ואני מרגישה לא בנוח ואמרתי לאמא שלי והוא לא מפסיק! אני מזועזעת ממנו אז אני פשוט אומרת לו מה אתה עושה תתרחק ממני! אז הוא אומר לי: מה יש לך את אחותי. הוא דפוק או שזה נורמלי בין אחים?! אני רוצה להתקשר למשטרה אבל אני פשוט לא מסוגלת כי הוא יחסית ילד טוב שהוא לא מרביץ לי. אובדת עצות כבר!! אבא שלי במילא שונא אותו ורוצה להעיף אותו מהבית אבל אמא שלי לא מוכנה לזה! להתקשר למשטרה בפעם הבאה?!

מה לעשות?! להתקשר למשטרה?

כן

לא

אם הןא ממשיך להתקשר

אחר....

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"