פטור ממילואים, הספיקו לי ה3 שנים שירות שעשיתי ועכשיו שחררו ממני

אנימטור_אנונימי בן 24 | כתב את השאלה ב-26/07/16 בשעה 15:54

שלום כולם!
אני עוד מעט משחורר 4 שנים (בדצמבר הקרוב).
ועוד שבוע בן 25.
מיום שחרורי קיבלתי כמה טלפונים וצווים אבל אף פעם לא התייצבתי.ולא קרה לי כלום.
יש לי מצב רפואי שעברתי ודעה רפואית לבקשת הקצינת קישור שלי שהיתה,עקב בעיית מעי רגיז מאוד. והחליטו פשוט להוריד לי את הפרופיל ל64.
בסדרי שלי הייתי 72. והיה לי תפקיד שלא קיים במילואים, טכנאי גדר.
שבמסגר תהתקפיד הוצאתי גם רישיון צבאי.
מבחינת הצבא כרגע?אני נהג,נהג משא.(אין לי מעל 5 טון)
ולכן היחידה ההיא המשיכה להתעקש איתי שאני יכול להיות מוביל טנקים! ולא מעניין אותם שאני צריך שירותים בקרבת מקום ואוכל בריא יותר.
אחרי הרבה צעקות החליטו לקטלג אותי כ"חייל בעייתי" ולא נתנו לי פטור אלא זרקו אותי למאגר.
בשנה האחרונה התחילו שוב הטלפונים מיחדות אחרות "עדכון פרטים " וכו'. וכל פעם פשוט אמרתי להם שחבל להם על הזמן ואני לא אגיע.
ובזה נגמר הסיפור.לא איומים לא כלום.
היום אני מקבל שיחה,מיחדה אחרת שוב לעדכון פרטים שאני כל הזמן אל מבין למה אני צריך לעשות את זה...
אומרים לי יחידת נהגים באיו"ש (!) וששלחו לי צו לראיון ב9.8 וכו'.
אמרתי לה שחבל לה על הזמן ואני לא מגיע יש לי בעיות רפואיות ואני גם נוסע לחול(אני נוסע ב18.8).
והתחילה לאיים עלי שאני אקבל צו מניעת יציאה מהארץ. ושכדאי לי לשלוח טופס 58 עם כרטיס הטיסה וכו'.
אין לי מושג מה המספר שלהם או של הקצינת קישור עצמה. אני לא מתכוון להגיע בכלל, הספיקו לי ה3 שנים שירות שעשיתי ועכשיו שחררו ממני.
אני עכשיו חושש שימנעו ממני לנסוע לחול...ויכניסו אותי לכלא במקום.
אין לי מושג מה לעשות כדי להמנע מהם....ולא שכל יחידה שאני אומר לה לא תזרוק ואתי חזרה למאגר,אני רוצה פטור! אני רוצה לסיים את הסגאה המעצבנת הזו כל כמה חודשים.
כל הסיטוצאיה הזו מכניסה אותי לסטרס...
עצה ממישהו\י מה לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"