נרדמנו בשמירה ואחרנו להתקין תוכנה שתמנע כניסה לאתרים לא רצויים.
עכשיו זה כבר מותקן אבל מאוחר מדי, גילינו שהילד שלנו, בן 9, חיפש, מצא וגלש באתרים של פורנוגרפיה קשה. זה היה חד פעמי לפני שבוע, למרות שהמחשב באמצע הסלון, לא היינו בבית, והבייבי סיטר לא שמה לב כי טיפלה באחיות הקטנות. גילינו את זה היום.
כשהוא שם לב שגילינו, עוד לפני שהספקנו להגיד לו משהו, הוא התחיל לבכות ורץ לחדר שלו מלא רגשי אשמה, תוך שהוא אומר על עצמו "אני ילד רע, אני ילד רע" ועם הענשה עצמית (שבוע בלי מחשב)
ניסיתי להרגיע אותו שהוא לא ילד רע כי הוא לא עשה רע לאף אחד. שזה לא טוב מה שהוא עשה אבל שהסקרנות שלו טבעית, ולהסביר לו שהבעיה היא שמין זה דבר טבעי ויפה בין שני מבוגרים אוהבים אבל המצולמים באתרים עושים את זה בשביל כסף ולכן אין בזה שום דבר טבעי ואוהב וחשיפה לזה בגיל מוקדם יכולה לעוות לו את התמונה על מין, ולהרוס לו את היופי כשיגיע לגיל המתאים.
ניסיתי לברר איתו מאיפה הוא למד את זה, אם זה מחברים או מה, וכנראה שזה בא רק ממנו וזה היה חד פעמי.
אמרתי לו שאם יש משהו ממה שהוא ראה שהשאר לו שאלות (או שנראה לו מוזר/מגעיל/כואב) חשוב שידבר על זה וישאל אותי, אבל הוא מאוד נעול ולא מסוגל לדבר.
מה עוד אפשר לעשות עכשיו? איזה נזק נגרם לו? (אגב- אנחנו גרים בחו"ל, וחשופים לערום נשי בוטה שמסתכל עלינו מכל דוכן עיתונים בכל פינת רחוב, ואי אפשר להימנע מזה, אבל הוא לא חשוף לפורנוגפיה הקשה שהוא ראה באתרים)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות