מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 131530
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

הוא חזר לארץ... להמשיך לדבר איתו?

אנונימית בת 15 | כתבה את השאלה ב-15/08/16 בשעה 14:52

היי askpeople. לפני משהו כמו שנה בערך הכרתי בן אדם מדהים בתנועת נוער. הוא גדול ממני בשנתיים וחצי- שלוש וחשוב לי לציין ששום קשר רומנטי או אהבה לא מתפתחת כאן. אנחנו גרים במרחק בערך 5 דקות היכה, כך שאנחנו נפגשים יחסית הרבה.

בערך כשהכרנו הוא שם לב שמשהו אצלי לא בסדר, ודיבר איתי... לאחר זמן לא ארוך התחברתי אליו כל כך חזק עד שזה הגיע למצב שהוא היה הבן אדם שהכי אהבתי! כי עליו הכי סמכתי וסיפרתי לו הכל. תמיד פניתי אליו בכל שעה ובכל צורך והוא תמיד היה שם בשבילי.

לפני כמה חודשים הוא טס לאמריקה במשלחת הקראוון 2016, הוא חזר אתמול אך לא נפגשנו עוד. בהתחלה היה לי מאוד קשה אבל התגברתי יחסית מהר. במהלך החודשים האלו עברתי יותר ממה שילדה בגילי צריכה לעבור (ועברתי הרבה עוד לפני זה), ופשוט הגעתי למצב שהתחלתי לנתק קשר עם אנשים ולהתרחק מהם. הגעתי למצב שאני לא סומכת על אף אחד ולא אוהבת אף אחד.. לא רוצה גם לסמוך על מישהו, לאהוב אותו או להיקשר אליו. פשוט לא רוצה. כי אם אני לא אוהב אף אחד ולא אקשר או אסמוך על אף אחד... אף אחד לא יוכל לפגוע בי (או לפחות אפגע פחות). וזה אכן עבד.

אנחנו ניפגש בתנועת הנוער הזו בעוד שבועיים או שלושה... אני לא בטוחה שאני הכי רוצה לפגוש אותו, אני לא יודעת למה. אבל הרי אפגוש אותו. אני צריכה להמשיך את הקשר הזה? ושוב- מזכירה שזה לא קשר של אהבה, וגם לא יהיה. לא בגלל ההפרש גילאיים, אלא כי אף אחד מאיתנו לא מעוניין.

אמרתי לעצמי פעם, ממש בתחילת הקשר שלנו -"עכשיו אנחנו ממש קרובים. אבל יום אחד, הוא יהפוך לסתם איש זר, שיודע את כל סודותיי...".

אני צריכה לנתק את הקשר? או להמשיך לדבר איתו כמו פעם?

מה לעשות?

לנתק קשר
 
0
להמשיך לדבר איתו
 
1
לדבר בקטנה
 
3
אחר בתגובות
 
0
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות