שלום, askpeople!
אז ככה, עשיתי בייביסיטר מספר פעמים (לא מועט, אבל לא הרבה) למשפחה מסוימת, שהיא סבבה. הילדה הגדולה בת 10, הבינוני בן 8 והקטנה בת 5, ואני לוקחת 25 ש"ח לשעה.
היום עשיתי להם בייביסיטר החל מ-10 בבוקר עד 3, והאמא ביקשה שאני אבוא מחר מרבע ל-9 עד 3 וחצי או ארבע, שזה בערך 7 שעות (175 ש"ח, סכום מכובד). האמא הציעה שאני אקח אותם ב-12 לבריכה על חשבונה (היא תשלם גם עליי, ועל כל מה שנקנה שם, שתיה וכדומה) ואפילו שאני אביא חברה שתהיה איתנו בבריכה או בפרק הזמן שנהיה בבית שלהם ושתעזור לי, והיא תשלם גם לה. לא נעים לי לשאול אם היא יכולה לשמרטף איתי לכל משך הזמן הזה, בגלל עניין התשלום.
הבעיות:
1. הבייביסיטר היום ממש התיש אותי, בעיקר בגלל השעה המוקדמת (הייתי צריכה לקום בשמונה וחצי), אז אני מודאגת שמחר אני אהיה אפילו עוד יותר עייפה.
2. אני לא בטוחה שהחברה שחשבתי עליה בכלל פנויה מחר, ובשעות האלה.
3. אני לא יודעת איך אני אעסיק אותם כל כך הרבה שעות, במיוחד כשקשה לי להלהיב ילדים ולהיות אסרטיבית.
4. אם אני אקח אותם לבריכה, אני אצטרך להשגיח על הילדה בת ה-5 כי היא לא יודעת לשחות טוב.
5. אני אמורה ללכת מחר לקחת ספרים לשנה הבאה, ואחרי זה לקנות ציוד לימודי, אני אצטרך לשנות את התכניות שלי אם אני אקח את הבייביסיטר (אחותי ממש לחוצה על זה וגם אני רוצה).
אני אציין גם (אם מישהו חושב להציע את זה) שאני לא מוכנה פשוט לבקש יותר כסף, כי היא נחמדה מאוד, הציעה להכניס אותי לבריכה בחינם ורוב הפעמים נותנת לי יותר כסף ממה שהיא צריכה.
תודה על כל עצה :)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות