היי
יש לי עטד שבוע פסיכומטרי ואני מרגישה שאני לר אקבל את הציון שאני רוצה
אני מבינה ויודעת שהרבה אנשים לא מקבלים את הציון שהם שואפים אליו ולכן ניגשים למבחן פעם שניה.
העניין הוא שאני לא מרגישה שאני בכלל קרובה לציון שאני שואפת אליו
אני רוצה ללמוד רוקחות בארץ, וכדי להתקבל לרוקחות אני צריכה פסיכומטרי בסביבות ה650 .
אבל בסימולציות לא הולך לי טוב בכלל!!
בסימולציות אחוזי הצלחה בפרק הכמותי נעים בין 40-65 אחוזי הצלחה (למרות שקיבלתי 100 ב4 יחידות במתמטיקה) בפרק המילולי 50 אחוזי הצלחה ובפרק אנגלית 60-80 אחוזי הצלחה.
זה ג ר ו ע!!! אני מסתכלת על ילדים שאיתי בקורס ואחוזי ההצלחה שלהן הרבה יותר גבוהים ממני!! המורה בקורס אמר חי שלא להשוות את עצמי לאחרים ושבמרתון אני אראה שיפור.
אנחנו עגשיו במרתון- שבטע וחצי לפני הסחינה ואני לא מבינה איך אני יכולה לשפר את הציון שלי בצורה מוםלאה כמו שהוא מתאר
לפי המחשבון שבאתר של הקורס- אני עומדת על ציון פסיכומטרי של 450-500. באלי לדפוקאת הראש בקיר!!!!!!!!! איך אני אגיע ל600 אם אני בקושי ב500????
בתיכון הציונים שלי היו מעוליםםםםם!! ציונים סופיים של מעל 90 במתמטיקה 4 יחל, אנגלית 5 יחל, כמיה 5 יחל וביולוגיה 5 יחל.
האם זה אפשרי להגיע לציון שאני שואפת אליו?? (כמובן אני לא מצפה שהשינוי יתחולל בשבוכ וחצי המסכנים הנותרים, אלא אם אני אעשה עוד קורס ואגש למועד של דצמבר)
בבקשה אנשים אם יש לכם טיפים- תחלקו אותם איתי אני יותר מצריכה אותם!!! איך אני משתפרת בפרק הכמותי (שאמור להיות חזק אצלי) (אניניודעת שאני מסוגלת לפתור 16 שאלות נכון, אבל לא בלחץ של הזמן. אני פשוט מתחילה לעשות שטויות ולפעמים אני לא רואה מה אני צריכה לעשות, ואז כשאני עוברת על שאלות שטעיתי בהן ופותרת שוב אני מגלה שהשאלה פשוטה ביותר ואני מטומטמת שלא שמה לב לדברים)
בקיצור בבשקה תעזרו לי!!!
בנוסף אם יש כאן מישהו שלמד או לומד רוקחות בארץ אני אשמח אם תשתפו אותי ותאמרו לי איך התקבלתם ללימודי רוקחות בארץ והאם יש לי תקווה???
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות