אני בת 18 עוד חודש וקצת ,עולה לי"ב.
במהלך החופש הגדול התחלתי לעבוד במקום עבודה שם הכרתי מישהו כמעט בן 22 השתחרר לפני כשבועיים מהצבא.
עד לא מזמן הייתי במערכת יחסים של כמעט שנתיים שהייתה מלווה בהמון קשיים ריבים ויכוחים ובסופו של דבר הבנתי שלא טוב ושזה לא שווה את כל המאמץ מהצד שלי בטח לא בגיל הזה . ובעצם בשום גיל , לאף אחד או אחת לא מגיע לסבול.
אחרי כמה קטעים שהיו לי עם כל מיני בנים ( לא רציניים ) הבנתי שאני פשוט צריכה מישהו בוגר .
מהיום הראשון "שמתי עליו עין " בהתחלה זה היה בעיקר קשור למראה אבל אחרי זה גם הבנתי כמה הוא חמוד באופי כל הזמן עוזר לי ודואג לי .
אני לא יודעת מה הוא מרגיש מהצד שלו אני מרגישה לפעמים שיש קצת מתח אבל אני לא יודעת איך לפרש זאת אם בכלל. אני נורא חסרת ביטחון ובגלל שאני רגילה שאומרים לי שאני נראית בת 14 נראה לי נורא אבסורד שאהיה עם מישהו שגדול ממני ב4 שנים .
אני יודעת מה אני שווה ויודעת שאין לי שום סיבה להיות חסרת ביטחון ובכל זאת אני כן , אולי זה פשוט הגיל אין לדעת .
עד עכשיו דיי חייתי את היולי מה שנקרא , לא חשבתי יותר מדיי . בין אם זה קשור לשינויים חיצוניים ובין אם זה בענייני בנים.
אבל עכשיו אני פשוט לא מסוגלת לעשות את הצעד הזה .
אנחנו נורא שונים , בכל דבר אפשרי , שזו עוד סיבה שאני חושבת שאולי הוא לא חושב עליי בצורה הזו .
נורא מבולבלת אשמח לעצות .
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות