אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

הבן שלי הרביץ לי כי הבאתי לו סטירה וממש כאב לי. אני מרגיש מושפל ואפס

מושפל בן 43 | כתב את השאלה ב-30/08/16 בשעה 21:39

אתמול בלילה הבן שלי (בן 15) שיחק בפלייסטיישן בחדר שלו ובערך באחת וחצי בלילה אמרתי לו שיכבה את הפלייסטיישן כי כבר מאוחר. הוא אמר לי בסדר ויצאתי אבל אחרי כמה דקות שחזרתי ראיתי אותו עדיין משחק. היה לי יום עמוס ומעצבן בעבודה ובכלל אז הייתי מאוד עצבני ופתאום,כאילו בלי שליטה הלכתי אליו וצעקתי:"אמרתי לך לכבות את זה נכון?!" והבאתי לו סטירה. פשוט אין לי מושג מאיפה זה הגיע. אין לי מושג למה עשיתי את זה כי הייתי צריך לדעת שהוא כבר לא ילד קטן ובגיל הזה הם כבר מסוגלים להגן על עצמם (יש לציין שהוא מתאמן כבר כמה שנים בחדר כושר אז הוא מאוד חזק יחסית לגילו) כי אחרי שהבאתי לו את הסטירה הוא פשוט נתן לי אגרוף חזק לפנים שכמעט התעלפתי. פשוט יצאתי מהחדר כמעט בוכה, לא הבנתי מאיפה זה בא. אני יודע שאתם בטח חושבים שהוא ערס או משהו אבל ממש ממש לא. הוא ילד טוב אבל שפשוט לא מסוגל להרגיש חלש שלא יכול להגן על עצמו.ביסודי הוא עבר התעללות עד שרשמנו אותו לחדר כושר שחיזק לו את הביטחון (ואת הכוח הפיזי) וגרם לזה להפסיק. היום דיברנו על זה והוא ביקש סליחה ואמרתי לו שאני סולח לו על זה (כי תכלס, זה קרה באשמתי, אם לא הייתי מביא לו את הסטירה אין מצב בחיים שהוא היה אפילו חושב על להרביץ לי) ואני ביקשתי סליחה על הסטירה וגם הוא סלח לי. עכשיו הכל בסדר בינינו אבל אני מרגיש כאילו איבדתי את הסמכות שלי בתור אבא ואני נחשב בעיניו חלש שהמילה שלו לא שווה כלום. אני מרגיש מושפל שנתתי לילד בן 15 להרביץ לי ככה בלי לעשות כלום. אני לא מצליח להשתחרר מהמחשבה שאני לוזר,בלי סמכות ועמוד שדרה שאפשר לעשות לו מה שרוצים. אפילו שהוא עדיין ממשיך להקשיב לי אני עדיין חושב שמתישהו הוא יפסיק לשים עליי כי הוא יזכור איזה אבא חלש אני. מה לעשות כדי להשתחרר מהמחשבה הזאת? תודה לכם.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"