שלום חברים פעם ראשונה שאני משתמש באתרים כאלה אבל אני חייב לשתף ואין לי את מי ה"תסביך" שלי הוא הכותרת
אני בן 16 היו לי 4חברות לא נפתח עליהן שתיין מהן אהבתי שתיים רק נמשכתי
החברה האחרונה הייתה מקרה של משיכה מינית ללא אהבה אחרי זמן שהיינו ביחד החלטתי להיפרד ממנה כי לא אהבתי אותה ולא הבנתי למה היא כל כך טובה אליי ועשתה הכל בשבילי ואני רק נמשכתי אליה
חשבתי אולי אני הומו בגלל זה אני לא אוהב אותה זה נשמע שטותי אבל אני לא מפסיק לחשוב על זה מאז שנפרדנו אני חושב אולי אני הומו (ללא שום היגיון )
אני תמיד נמשכתי לבנות וגם עכשיו לא היו לי שום מחשבות כלשהן על לעשות משהו עם גברים ואני הומופוב (מפחד מהומואים ונרתע מהם מתרחק ומעדיף שלא להתקרב)
אני לא יודע מה עובר לי בראש אבל אני נמצא במין סוג של תסביך שאולי אני הומו וכאלה
אני לא יודע מה לעשות ואולי זה רק זמני אולי אני סתם מבולבל אני אשמח לעזרה סליחה שאני כזה בוטה בכתיבה שלי ונ.ב אין לי שום בעיה עם הומואים שיעשו מה שהם רוצים כל אחד והבחירה שלו :-))
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות