אז ככה יש מישהו בעבודה, שאני לא יודעת מה לעשות איתו. הוא התחיל איתי בעבודה ואז הציע לקחת אותי טרמפ הביתה אז נסענו.. ובנסיעה הבנתי שאנחנו לא באותו ראש, הוא לא הטעם שלי באופי וגם לא בנוי לקשר. הוא בעצמו אמר ״אני לא רוצה חברה עכשיו״, וגם ״אני לא רוצה קשר רציני״ ,ואני בדיוק ההפך.
בקיצור עבר שבוע ומפה לשם הציע לצאת עם שאר החברים בחמישי ולא יצא כי לא הסתדר בסוף. ואני אמרתי לו ״בואו לים מחר אם אתם זורמים״ ולמחרת זה היה רק אני והוא, יצא דייט בטעות!
אז יצאנו אני והוא לים. היה דווקא סבבה, אבל לא היה נשיקה או משהו, הוא גם לא כזה פלרטט איתי.
הוא זרק יציאות לפעמים כמו ״יש לך גוף יפה״, והובכתי ממש גם אמרתי לו. ואמר שאני נראת טוב בלי איפור וכל מיני כאלה, ושאני לא מפונקת, סתם דוגמא ששמתי את הראש על החול הוא היה קצת בהלם כי אמר שרוב הבנות מתייפיפת, ונתן לי ככה מלא דוגמאות.
דיברנו על בנים ובנות בכלליות והוא שיתף הרבה ואמר שלפעמים לא מבין בנות שנותנות פתאום ברקס אחריי שמשקיעים בהם ומוציאים אותם. סיפר לי על ידידה שלו שהם היו שוכבים ויוצאים לבלות לפעמים אבל לא חברים, ושברביעי האחרון נתנה לו ברקס, וזה הציק לו ממש.. בקיצור אמר שלא מבין את זה.
שתבינו הוא לא איזה דוגמן עכשיו ששוכב כל שנינו חמישי עם מישהי אחרת, הוא בא ממשפחה חרדית אבל הוא עצמו חזר קצת בשאלה, עדיין מתפלל ושומר שבת לפעמים אבל חוץ מזה חילוני ..
אז יש לי כמה שאלות:
מה לעשות איתו הלאה?
זה ברור שהוא רוצה אותי לסטוץ?
יש לפעמים תחושה ממנו שהוא רואה בי מעבר, כאילו בוהה בי כזה ומחייך, אומר לי הרבה שאני חמודה וכאלה..
ועוד שאלה- יצאתי לא טוב בזה שיצאתי איתו אחריי שכבר הבנתי שהוא לא בטעם שלי?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025