אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

שכבתי עם 11 גברים ואני לא מרגישה רגשות אשם, צריך להיות לי?

נעה בת 15 | כתבה את השאלה ב-02/10/16 בשעה 21:21

שלום אסק פיפול,
אני בת 15 וחצי מעיר במרכז ושכבתי עם 11 גברים בשנה האחרונה.
הילדים בבית הספר צוחקים עליי שאני "שרמוטה", "זונה", "נותנת" אבל אני אומרת להם שאני מקבלת ושהגברים הם ה"נותנים", זה לא מעניין אותי ששאר הילדים צוחקים עליי אני מספיק בטוחה בעצמי ואני ממש מהמוכרות בשכבה, אני מהבנות האלה שהן שוות והן גם יודעות מה הן שוות.
אני חכמה, יש לי ציונים טובים בלימודים, יש לי הרבה חברות והכל טוב לי.
אבל!
ויש כאן אבל גדול אני יודעת שאינ אמורה להרגיש לא בסדר עם זה ששכבתי עם 11 גברים בשנה האחרונה ואני יודעת שכביכול הרבה יגידיו שאני צעירה מדי בשביל לעשות סקס, אבל אני לא מרגישה ככה.
אני מרגישה תמיד שאני היא זו שבחרה בזה, אני תמיד רציתי את זה יותר או בדיוק כמו שהבחורים רצו את זה.
אני באמת מרגישה שאני המקבלת ולא הנותנת.
אני פשוט לא מבינה למה אני אמורה להרגיש רע על משהו שאני לא רגישה רע איתו ואני יודעת שאם זה היה בן שכותב את זה פה, אז זה היה נראה אחרת ובטוח כולם היו אומרים לו 100% אן לו מה להרגיש רגשות אשמה הוא גבר.
אז בגלל שאני בחורה אני צריכה להרגיש ככה ואם כן אז למה?

שכבתי עם 11 גברים בשנה, אני צריכה להרגיש רע?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"