היי אסקפיפול.
יש לי בן זוג קרוב לשנתיים, מדהים, מתחשב, תומך באמת שהבן זוג האידיאלי.
הוא בן 25, עובד בעבודה שההכנסה בה מעולה לגילו ויש לו פוטנציאל ענק להתפתח ולהתקדם.
אנחנו גרים ביחד שנה וקצת, היחסים ביננו מעולים, המיניות בשיאה, שיחות, תמיכה, כיף, יציאות.
כבר יש רמיזות להתקדמות בקשר.
על פניו הכל מדהים, או לפחות ככה חשבתי.
בחצי שנה האחרונה התחלתי עבודה חדשה, במקום בו כולם פחות או יותר בגילי, התחלתי לצאת איתם בסופי שבוע אחרי העבודה ולראות את החיים בצורה שאף פעם לא הצלחתי לחוות..
הוא איתי מגיל 18, כשכולם הלכו לשתות ולמסיבות אנחנו הלכנו לאכול במסעדה טובה, סרט, או ערב עם עוד זוג חברים. אף פעם לא חוויתי את עולם הלילה. (כמובן שאנחנו יוצאים לברים או ישיבות וחפלות אצל חברים, אך זה שונה מלצאת כל החבר'ה ביחד למסיבה, או לשבת בבר לא על בירה אלא על בקבוק)
אין לי כמובן מקום לתלונות, אני מודה על כל חוויה שחוויתי איתו, אך מרגיש לי שעדיין לא חוויתי מספיק דברים.
בחודש האחרון זה הסתכם בכך שיצאנו כל שבוע כל סופש, והבן זוג לקח אותי לשיחה והסביר שאני כבר לא רווקה (כמובן שלא בגדתי בו או קרוב לזה).
הסברתי לו שהוא מוזמן לבוא ולהיות איתי אני יותר מאשמח, אך הוא בתגובה ענה שהוא כבר חווה את זה כשהיה צעיר יותר ולא רוצה לחזור לעולם הזה.
עכשיו הבנתם את הבעיה? הוא חווה כבר את כל הדברים שאני רוצה ועוד לא הספקתי לחוות בזמן האחרון מצאתי את עצמי יושבת ומערערת על הקשר הזה, אני רוצה אותו, הוא אהבת חיי, אבל מצד שני, אני גם רוצה לחוות את השנים הצעירות שלי, עם אלכוהול, מוזיקה, מסיבות, אנשים חדשים.
מה לעשות? לוותר על היציאות עם החברים מהעבודה בסופי שבוע?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות