אני נשואה פלוס ילדה ובעלי מתעלל בי מילולית משפיל אותי. אני בודדה ואין לי משפחה וחברות, מפחדת על גורלי

צומת דרכים בת 26 | כתבה את השאלה ב-18/10/16 בשעה 11:08

בעלי לא מפסיק להשפיל אותי ולאיים עליי לגירושין יש לנו ילדה משותפת בת 6 חודשים אני עדיין לא עובדת כי לא מצאתי עבודה אנחנו גרים בצפון קשה למצוא עבודה של 6 שעות. אני לא מצליחה להתקיים בעצמי אני מפחדת שאם הוא יתגרש מימני הוא יקח לי את הילדה או שיקחו את הילדה מימני כי אני לא מסודרת כלכלית. אין לי ביטחון בשום דבר. ואני לא רוצה ללכת למקלט לנשים מוכות מהסיבה שזו מסגרת חונקת ויש להם כללי ברזל זה כמו פנימיה והחיים שם קשים מאוד בהתחלה ורק אחרי שעוברים טיפול שיקומי הם עוזרים לאישה המוכה אני לא צריכה לבנות את הביטחון הנפשי שלי כי אני מודעת למצב וערנית לזה שהוא מתעלל בי אני יודעת שבפנים אני חזקה אבל שומרת את הכוחות מבפנים בשביל הילדה שלי בבקשה תתנו עצה מה לעשות בעניין.. ומי שרוצה לשפוט זה לא מעניין אותי על זה שהתחתנתי עם גבר כזה כי יש הרבה שהם כאלו אלימים ויודעים להסתיר ולהחזיק את האלימות עד הרגע שזה יוצא ומתפרץ החוצה. לתגובות רעות אני ממש לא מתייחסת תודה מראש

מה הייתם עושים?

הולכים בכל זאת למקלט לנשים מוכות

נשארים בזוגיות - למרות הסבל

לא יודעים