היופ קרה לי שני מקרים שבהם נתקלתי בחוצפה הישראלית המלוא תפאורתה.
דיברתי עם הפקידה בעמדת מודיעין ותוך כדי שיחה אישה מאחורי מתפרצת לשיחה ביננו ומתחילה לשאול את הפקידה שאלות והפקידה השיבה לה.
אחרי זה הגעתי למקום העבודה שלי ובגלל ששכחתי כרטיס, נאלצתי לבקש מהפקיד בקלה כרטיס חלופי. היחתה שם אישה אחת מלפני ובחורה מאחורי בתור ולמרות שהייתי חסר סבלנות(והבחורה מאחור ראתה את זה) חיכיתי שתסיים בנועם את השיחה שלה עם הפקיד. אבל אז הפרחה הזו התפרצה ופשןט עקפה אותי בלי בושה.
היא הייתה גם ממוצא מזרחי לפני החזות.
באיזה אופן אנשים מרשים לעצמם להתנהג בחוסר רבות וברבריות במדינה הזו? לא נמאס לכם מעצמכם? ואני מדבר אל האנשים שמתנהגים ככה.
עכשיו אני ראיתי באיזה קומה(25) היא ירדה במעלית ואני זוכר את הפנים שלה. השאלה האמתית היא האם למצוא אותה(יש לי את היכו והמוטיבציה לזה) ולהעמיד אותה על המקום על מה שברברית הזאת עשתה? הרי אם לא מעמידים אנשים כאלה על טעותם הם ימשיכו להתנהג כך לא?
איך אני אמור להתנהג עם הישראלים החוצפנים האלה?
אני צפחד להראות דורסן מידי, כשאני כועס זאת.לא חזות יפה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות